Gönderen Konu: avensise toyota gurubundan başka teyp uyarmı  (Okunma sayısı 2493 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
avensise toyota gurubundan başka teyp uyarmı
« : Eylül 23, 2011, 00:28:01 »
merhaba arkadaşlar 2006 avensis düşünüyorum ama avensise göre navili multimedya özelliği olan bir teyp bulamadım corollaya göre var versoya göre var şimdi corolla yada versoya göre olan bir teyp avensise uymazmı yani en kötüsü bir çerçeve yaptırılsa genemi olmaz olmazsa neden olmaz bilen arkadaşlardan bir yardım alırsam çok sevinicem..

Toyota Club Türkiye

avensise toyota gurubundan başka teyp uyarmı
« : Eylül 23, 2011, 00:28:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 15 kere teşekkür edildi
Ynt: avensise toyota gurubundan başka teyp uyarmı
« Yanıtla #1 : Eylül 23, 2011, 09:33:21 »
Olmaz ancak cerceve alip kare seklinde navigasyonlu falan teypler var piyasada ondan taktirabilirsiniz. Cerceveyide aracin orjinal rengine boyacida boyattirabilirsiniz normalde siyah oluyor cunku.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Eylül 23, 2011, 14:13:47 »
tekrar merhaba cevaplar için teşşekkürler bende onu soruyorum neden olmaz bunların kablolaması beyini falan aynı olması lazım toyota üşenmeyip erinmeyip her araca farklı bir sistem yapmamışdır vw audi opel bile yapmıyor.. en fazla çerçeveye oturmaz oturmassa diye düşünüyorum.. ama teknik açıdan bilgili biri bir açıklama yaparsa çok aydınlanıcam..

yoksa biliyorum oraya herhangi bir doubledinin çerçeve ile oturtulabiliceğini ama istediğim benim direksiyon kumandasınında çalışması yani orjinal teypdeki gibi tüm işlevleri yerine getirmesi buda ancak markaya uyumlu teyplerle oluyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 23, 2011, 16:18:48 »
Yuvasi oturmuyor diger teyplerin   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Eylül 23, 2011, 16:37:48 »
anladım oraya araca özel bir uygulama yapılsa sanırım oturur.. peki mesela corollada versoda direksiyondan kumandayıda çalıştıran teypler var bu teypler avensisin kumandayıda çalıştırırmı..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 24, 2011, 00:09:49 »
verso için su navili teyplerin ingternet adresi falan varmı kardeş.avensis ile corolla nın teypleri imkanı yok uymaz. bugun ikisinide gördüm soketleri farklı, yuvalarının uyması hiç mümkün değil.Normal double tarzı bir teyp alıp çerçeve ile taktırabilirsin
2011 d4d Corolla