Gönderen Konu: Çakmaklık ve Balata (2 konu açmak yerine tek bi konu olsun dedim..)  (Okunma sayısı 2134 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
Merhaba arkadaşlar  :) 2008 auris elegant MMT 37binde servise götürdüğümde balataları bitmiş değişim yapılması gerekiyor dendi ben yaptırmadım sanayiye soksam arabayı sizce bir sıkıntı oluşurmu ? servise bi tomar para vermek dahamı doğru olur fikirleriniz benim için çok önemli değerli forum üyeleri cevaplarınız için herkese ayrı ayrı şimdiden çok teşekkürlerimi iletiyorum.

Çakmaklık konusuna gelince arabanın çakmaklığını çözemedim bi arızası var kesinlikle ama ne yapmam gerekiyo bilemiyorum sorunu söyleyim sizlere arabanın çakmaklığına bastırdığım zaman çakmağı geri atmıyo kendim çıkartıyorum ve ısınmamış oluyo fm transmitter taktım çalışmadı, navigasyon şarjı takıyorum çalışmıyo ama telefon şarjı taktım deli gibi çalışıyo çözemedim sizce sıkıntısı nedir tahmini masrafı nekadar çıkartır bize sizce? İlginize alakanıza çok teşekkür ederim değerli forum üyeleri  :)

Toyota Auris 1.6 Elegant MMT...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Sevgili kardeşim direksiyon altında çakmağın sigortası var 15 amper onu değiştirirsen büyük ihtimal sorunun çözülür. Garantin bittiyse eğer sigortayı al kendin değiştir. Sigorta kutusu üzerinde 8. veya 9. sokette olması lazım. Büyük ihtimal çakmaklığı başka bir cihaz için kullandığından olmuştur ve bu büyük ihtimal navigasyon cihazın.
Balata konusunda bir bilgi vermemişsin. Ön balatamı, arkamı, debriyaj balatasımı? Fren balataların orjinali bosch, trw de alabilirsin. Kolay gelsin.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
ben balataları söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın fren balatası ön ve arka yani totalde 4 taneside bitmiş dediler... anlayamadım şuandada zaten araçla frenleme yaptığımda sesler gelmeye başladı disklere zarar vermesinden korkmuyo değilim açıkçası hemen bu hafta götürüp yaptırıcamda sanayimi yetkili servismi ona karar veremediim..  :huh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Balataları kendin alıp, işini ıyi yapan bir ustaya gitmeni tavsiye ederim. Serviste arka balatalar 180 lira.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Cevabınız için çok teşekkür ederim bu hafta sanayiye götürcem arabayı balatalarıda en kalitelisinden alırım fiyatı önemli değil servise vereceğim paraya gider en kaliteliyi alırım yine ucuza gelir tahmin ediyorum... birde çakmaklık için oto elektrikçiye götürcem sanırsam baktım sigortayada ben pek anlayamadım arabayı komple yakmayalım şimdi bi çakmaklık için  :D tekrar tekrar çok teşekkür ederim  :)