Gönderen Konu: 2011 D4-D Aurisime F1 Korna Ve Egzos - Bakın bakalım nasıl olmuş ?  (Okunma sayısı 4207 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
F1 Stabel - orjinal italyan korna;
http://youtu.be/VlAoICcSPbY
Toyota Auris D4-D 2011 Korna

Egzos ;
http://youtu.be/EexPLDTvK0w
Toyota Auris D4-D 2011 Egzos

Yorumlarınızı bekliyorum !

Saygılar
Aylin YILMAZ

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyotalı Günler
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '13
  • 2 kere teşekkür edildi
Stabel Yada Bosh Tercih Ediliyo Aurisin Üstündeki Korna H100 Deki Korna İle Aynı Bende Aracı Aldıktan 3 Gün Sonra Stabel Taktırdım

Egzoz Markası Nedir Acaba Ses Güzel Gelio O Islık Sesi Acaba Giderken Nasıl Ses Verir Güle Güle Kullanın Kazasız Belasız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Aylin hanım gayet güzel olmuş korna ben burdayım diyor egzos ise müthiş bir sesle a handa a handa fiüüüüfiüüüü diyor... :D :D :D :D
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
kornayı ve Egzosu ist ataşehirden almıştım egzozun markası arslan paslanmaz.

Bu arada hanım değilim :)

Teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
yahu şu ferrari kornalar çok hoşuma gidiyor, ben de taktıracağım bu gidişle...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti

Bu arada hanım değilim :)

Teşekkürler...
özür dilerim Aylin Bey yeni yeni tanışıyoruz artık unutmam mümkün değil tekrar özür dilerim.....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
Tafsiye ederim..
Normalde bende korna takıntısı yokturda mazisi var,Şöyle açıklayayım;

Aracı yeni almıştım yaklaşık 6 aylık felandı o zaman ( korna taktırmadan önce )
Bir gün sabah saat 08:00 civarında arkadaşı çağırmaya gittim, arkadaş 4.katta oturuyor bu arada.. herzamanki gibi korna yaptım bir kaç kez çıksın diye..
neyse arkadaş geldi araca biner binmez dediği şey şuydu.. 'Babam dediki.. Söyle o Ayline kornayı değiştirsin, neo öyle sütçü arabası gibi korna' ...
ertesi gün ist la gidip aldım kornayı :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
özür dilerim Aylin Bey yeni yeni tanışıyoruz artık unutmam mümkün değil tekrar özür dilerim.....
rica ederim önemli değil alıştım artık, nede olsa 30 yıldır o ismi taşıyorum :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Şunu merak ettim Aylin bey acaba ne kadara aldınız ? Montajını nasıl yaptırdınız montajdaki püf noktaları nelerdir ? Eski korna sökülmez ise aracın ne tarafına takılıyor (tabiki motor bölümü ama neresi ? ) takılan yer emanet gibimi duruyor ? Aracın içine f1 korna için bir düğmemi takılıyor yoksa gene direksiyona tıklayarakmı çalıyoruz ?  Bu rumlar kaşınıyormu ? sizce ne zaman kaşırız ? karşı dik kenarın açısı komşu dik kenarın açısına eşit olunca ne olur ?  :D :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyotalı Günler
  • 2 kere teşekkür edildi
corollanın bilemem ama aurisin o kornayı takıcak yer biz zor bulmuştuk en sonunda  kendi kornasını çıkardık tesisatı bozmadan onu taktık aküye giden kabloyada sigorta koyduk  ben ist 35 tl verdim toptancısından aldım 15 de takma parası alıyo benimkini takarken tamponu indirmesi gerekio 15 de o tuttu toplam 50 tl ye taktırdım ben.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi

Teşekkürler...

Eksoz olarak bu tür teneke malzemeler kullanmamanızı tavsiye ederim, gerçek bir egsozu ise şu anda 100 liranın altında alabilmeniz imkansız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Eksoz olarak bu tür teneke malzemeler kullanmamanızı tavsiye ederim, gerçek bir egsozu ise şu anda 100 liranın altında alabilmeniz imkansız..

+10000   Toyotanın orjinal egzozunu hiçbir spor egzoza değişmem,  çok defa sanayilerde egzoz ustaları ile konuştum, Toyotanın egzozu kadar sağlam egzoz yok derler,  renault ve tofaşl olmasa ekmek parası kazanamayız derler, orjinal egzoza nasıl kıydınız hayret.

ayrıca kendi düşüncemi söyliyim hadi egzoz ucu olduğu için hoş durmuşta, o korna nedir Allah aşkına doğancı şahşinci gibi olmuş, bence bu ferrari kornaları aracın değerini düşüürüyor, korna çalınca saygınlığı kalmıyor aracın :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
korna zevk meselesi bişey diyemem.Ama aylin beyin arslan egzo dediği egzozoun tamamı değil egzoz ucu muhtemelen..yuksek sesli kornaları hiç sevmiyorum hele birde dengesizin elinde ise vakitli vakitsiz çalıyor
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyotalı Günler
  • 2 kere teşekkür edildi
+10000   Toyotanın orjinal egzozunu hiçbir spor egzoza değişmem,  çok defa sanayilerde egzoz ustaları ile konuştum, Toyotanın egzozu kadar sağlam egzoz yok derler,  renault ve tofaşl olmasa ekmek parası kazanamayız derler, orjinal egzoza nasıl kıydınız hayret.

ayrıca kendi düşüncemi söyliyim hadi egzoz ucu olduğu için hoş durmuşta, o korna nedir Allah aşkına doğancı şahşinci gibi olmuş, bence bu ferrari kornaları aracın değerini düşüürüyor, korna çalınca saygınlığı kalmıyor aracın :(

toyotanın suçu sen git h100 ile aynı kornayı koy h100 çalıcağına ferrari çalsın daha iyi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '12
  • 60 kere teşekkür etti
  • 57 kere teşekkür edildi
Eksozun videosunu çeken arkadaş hala yaşıyormu ne çok duman yutmuştur :)
2011   1.4d-4d   Corolla   52bin km.
2004   1.3          Yaris      60bin km.
2006    1.6         Corolla   35bin km.
2012    1.6         Corolla   ......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
hayırlı olsun aylin bey... modifiyeye uzağım ve abartıyı sevemiyorum... bazı şeyler zevk meselesi, siz beğenindiyseniz tamamdır... orjin korna sesi benim hoşuma gidiyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
benım kornada şabanın filmindeki gibi düdürü dütt diye çalsa süper olur
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
Valla araç benim ve bende aracıma takılan o kornayı hiç yakıştıramadığım için değiştirdim.
Valla araç benim ve bende aracıma takılan egzos başlığını hiç sevmediğim için değiştirdim.

yorumlar için herkeze teşekkürler fakat her zaman denilen gibii zevkler ve renkler tartışılmaz.

Toyotanın egzosunun diğer araçlara göre daha sağlam olduğu ise kesinlikle doğrudur, fakat ben egzos falan değiştirmedim sadece ucundan azcık alıp başlık koydum.

Vidyoyu çekerkende hiç duman çıkmadı ve doğal olarakta ben duman mumam yutmadım :)

kısacası bu haliyle arabama bayılıyorum :) Darısı olmayanların değilde isteyenlerin başına...

Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
iyi günlerde kullan diyelim, hem o kadar emek vermişsin,iyi olmuş deyip nazar değdirmeyelim aylin kardeşim :))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
Teşekkürler Muhammet bey.