Gönderen Konu: Bu Sene Üniverste Sınavına Girecekler Buraya  (Okunma sayısı 1008 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Bu Sene Üniverste Sınavına Girecekler Buraya
« : Eylül 19, 2011, 21:47:36 »
hepimiz aynı dertten muzdaribiz. bu sene sıkı bir maraton bizi bekliyor. çalışmalara başladınız mı hangi yöntemleri izliyorsunuz?
ben en başta feysimi kapattım ve bilgisayar başında harcadığım süreyi yarıdan daha aza indirdim. haftaya okuldan çıkınca dersane başlayana kadar kütüphaneye gitmeyi planlıyorum yaklaşık haftada 8-10 saatim kütüphanede geçecek. evde şimdilik ders çalışırken 2 saatin altına inmemeye gayret ediyorum ve en önemlisi dersanede daha dün 1. sini gerçekleştirdiğimiz ve her pazar yapacağımız "oturma eylemi". oturma eylemi 3 saatten oluşuyor dersaneye girerken telefonlarımızıozaten veriyoruz. herhangi bir ihtiyacını karşılayamıyorsun 3 saat boyunca ders çalışmasan bile oturacaksın. tek kelime konuşursan ağır cezalar var. amacı ise sınav 3 saat olduğu için kolaylık olsun diye onun psikolojisini her hafta yaşamak.
evet sizler neler yapıyorsunuz?
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Toyota Club Türkiye

Bu Sene Üniverste Sınavına Girecekler Buraya
« : Eylül 19, 2011, 21:47:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Bu Sene Üniverste Sınavına Girecekler Buraya
« Yanıtla #1 : Eylül 20, 2011, 10:19:41 »
Hangi sınav 3 saatti yav   ::) ygs mi ?

Bu arada o kadar da baştan sert girme derim Ygs'den sonra sermemek adına, gerçi zaten kimse ygs'yi sallamasın baştan söyliyim önemli olan Lysler ygs de aldınız puan ortalama olsa kafi lys'ler ise en önemlisi   ;)
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Eylül 20, 2011, 10:32:39 »
berkcan 2 saat 40 dk diye düzeltiyim sınavı ama biz 3 saat oturuyoruz :) şimdiden başlattılar bizi biz de çalışıyoruz ne yapalım :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 20, 2011, 10:42:36 »
berkcan 2 saat 40 dk diye düzeltiyim sınavı ama biz 3 saat oturuyoruz :) şimdiden başlattılar bizi biz de çalışıyoruz ne yapalım :)

Sen boşver saati canım  :lol: sen lys'ye odaklan Seçkin benden söylemesi seçeceğin bölüm ne bilmiyorum fakat lys puanıyla alıyorsa eğer dediğim gibi ygs'yle çok zaman kaybetme genel olarak lys ağırlıklı çalış ;)
 Şu sert başlama olayında da kendine güveniyorsan ben "baştan sona paso çalışacam arkadaş" dirsen tamam sorun yok ama sene ortası bunalma noktasına gelirsen pek iyi olmuyor  :-[
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Eylül 20, 2011, 10:54:42 »
Sen boşver saati canım  :lol: sen lys'ye odaklan Seçkin benden söylemesi seçeceğin bölüm ne bilmiyorum fakat lys puanıyla alıyorsa eğer dediğim gibi ygs'yle çok zaman kaybetme genel olarak lys ağırlıklı çalış ;)
 Şu sert başlama olayında da kendine güveniyorsan ben "baştan sona paso çalışacam arkadaş" dirsen tamam sorun yok ama sene ortası bunalma noktasına gelirsen pek iyi olmuyor  :-[
dersane çok zorluyor. sonlara doğru bıkar mıyım bilmiyorum ama mecburen çalışıyoruz. iyi bir gazla başladım bende çalışmaya.
2011 Auris Sport