0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar 2006 yada 2007 avensis elegant yada elegant executive alıcam kafama takılan bazı şeyler var mesela temel donanımları bilsemde ince detayları bilmiyorum.. mesela arabada kendinden kapanan elektrikil aynalar varmı.. yani arabadan indik kapıları kapattık aynalar kendi kendine kapanıyormu.. komik olucak ama anahtarı nasıldır sustalımı normalmi.. ben çok detaylara takılan bir insanım önceki arabamda audi a4 idi ondan aşağı donanım olarak bir araca binmek istemiyroum açıkcası mesela ayak aydınlatması varmı.. aynalar ve iç aynası kendinden kırılan tipdenmi mesela arabadan indik 4 camda açık kapıları kapattığımızda 4 camda kapanıyormu ve anahtardan camları açıp kapaya biliyormuyuz..koltuklarda önde ve arkada ısıtma varmı..farlar adaptif mi far sensörü yağmur sensörü falan vardır herhalde onları saymıyorum..aklıma şimdilik gelenler bunlar daha geldikçe kendi eski audimle kıyaslar yazarım arkadaşlar şimdiden cevaplar için sağolun
merhaba larbende elegant executive 2006 model sis yeşili var.. 2. el aldım yeni sorduklarınızın bazılarını cevaplayabilirim....1-mesela arabada kendinden kapanan elektrikil aynalar varmı.. yok elektrikli kapanıyor ama tuşa basmanız gerek2-anahtarı nasıldır sustalımı normalmi. ...... normal 3 tuşlu anahtar3-ayak aydınlatması varmı.. ayak yok ama kapı içlerinde var4- kapıları kapattığımızda 4 camda kapanıyormu ve anahtardan camları açıp kapaya biliyormuyuz.. MALESEF YOK5-far sensörü.........YOK6 -yağmur sensörü........YOK7-farlar adaptif mi ...(ANLAMADIM AMA YÜKSEKLIGI KENDI AYARLIYOR)8-ÖN KOLTUKLAR ISITMALI9-DERİ KOLTUKLU10- SUNROOF 11-OTM VİTES12-1,6 MOTOR MU 2,0 MOTOR MU IYI DÜŞÜN
2007 sonrasında far ve yağmur sensörü var.Elegant ve Executive lerde.
Can bey siyah yakışıyor arabaya ... daha bi makamsı hava katıyor...siyah fiilm camlara süper başka bişi istemez..
sökmedende yapıyorlar abi.
şu ara hanımın araca masraf yapıyorum ..kek keh
Çok donanımlı istiyorsanız almandan devam etseniz ya Audi-Bmw-Merso veya volvo da olabilir.. Yani maksat sorunsuz ve tutumlu bir araçsa avensis, yok donanım ve zevk ise almandan devam edin derim