Gönderen Konu: avensis üzermi  (Okunma sayısı 3595 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: avensis üzermi
« Yanıtla #20 : Kasım 09, 2011, 22:27:30 »
senin aracı biliyorum da abi, ona ben babamı ikna edemem...
düzgün birşey olsa tüm bayiler takar, buradakiler takmıyorsa bir sıkıntısı vardır o işin der çünkü biliyorum...
[/quote

gerçekten babana hak verdeiğim yerler var.. bazı arkadaşlar 3000 tl lik telefleks gibi markaların takıldığını da söylüyorlar ama okadar verip omorti etmesini beklemek zor diye acilen ben kendi yöntemimle hallettim.
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 09, 2011, 22:27:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 09, 2011, 22:29:15 »
Sefer bey ben de de 2011 elegant extra var, ağırlıkla şehir içi kullanıyorum ve de çok sıkışık trafikte bile 9.5 lt. nin üzeine çıkmadım ve araç full dolu iken ortalama 6.6-6.8 civarında yaktım (100-110 km. sürat ile). Ben sakin kullanan birisiyim o yüzden araçtan yana bir sıkıntım yok gerçi ilk zamanlar, 2006 corolla alışkanlığından olsa gerek, biraz ilk hızlanmaları üzmüştü ancak alıştığım için sorun yok. Ayrıca japonlar daha ne yapsın benzinde vergi oranını mı düşürsün ya da cepten mi versin adamlar şimdilik bu kadar tasarruflu araba yapabiliyorlar, zaten hem cam kenarı hem de şöför arkası istemek yani hem performans hem de tasarruf (ki lt. bazında tasarruflu) sanırım zor. Lpg olayı ise daha önce forumda tartışılmıştı bu konu ayrıca ben de araştırdım fakat garanti sıkıntıları yüzünden ve de arabama kıyamadığımdan vazgeçtim zaten yılda 10000 km. yol yapan birisiyim. Ama araca LPG olayı, iyi bir işçilik şartı ile, sorunsuz takılabilmekde. Saygılar ve sevgiler...

ufuk bey zaten sizin aracınız 132 hp normal bir araç yani d4 gibi bir motora sahip değil bu yüzden herhan gibi bir bayiden bu değişimi yaptırabilirsiniz.. tek önemli olan işçilik kalitesi.
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)