Gönderen Konu: Marş motoru sesi  (Okunma sayısı 2222 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Marş motoru sesi
« : Eylül 19, 2011, 20:15:16 »
Herkese iyi akşamlar.

Geçen ay fazla gürültülü bir ortamda arabayı çalışır halde bıraktığımı unutup marşa basmıştım :( Tabi benim bilyalar galiba sizlere ömür.Marşa bastığımda (özellikle soğuk havalarda) 10-15 saniye marş motoru dönmeye devam ediyor ve ses çıkarıyor. Sizce marş motoruna ne olmuş olma ihtimali vardır? Çok zayihat çıkar mı çok fazla para sıkışmış mıdır acaba?

Only when the last tree is cut down, the last river is polluted and the last fish is caught;will the white man realise money can't be eaten.

Toyota Club Türkiye

Marş motoru sesi
« : Eylül 19, 2011, 20:15:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB-
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Marş motoru sesi
« Yanıtla #1 : Eylül 19, 2011, 21:59:51 »
Herkese iyi akşamlar.

Geçen ay fazla gürültülü bir ortamda arabayı çalışır halde bıraktığımı unutup marşa basmıştım :( Tabi benim bilyalar galiba sizlere ömür.Marşa bastığımda (özellikle soğuk havalarda) 10-15 saniye marş motoru dönmeye devam ediyor ve ses çıkarıyor. Sizce marş motoruna ne olmuş olma ihtimali vardır? Çok zayihat çıkar mı çok fazla para sıkışmış mıdır acaba?

Geçmiş olsun dişli dağılmışsa servis fiyatı 460, kömür gitmişse 66 TL
iyi bir elektrikçi torna ile dişleri düzeltir kömürü değiştirir ise san yaklaşık 100 tl patlar

A AURİS Çıkarım seninle her yola

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Marş motoru sesi
« Yanıtla #2 : Eylül 20, 2011, 00:06:12 »
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için sandığımdan fazla masraflıymış :( Neyse bu da bana ders olsun artık on kere göstergelere bakmadan bir kere marşa basmam :)

Kazasız sürüşler
Only when the last tree is cut down, the last river is polluted and the last fish is caught;will the white man realise money can't be eaten.