0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yariste start-stop olayı varmıydı ya..? bir de araç 1.33 mü?
bende gecen ay BRC my 11 modelini taktırdım Aurisime performans çok iyiydi ama 2 ayda elimde patladı montaj ankarada olmustu eskişehirde ki BRC yetkilikeri onarmak istemedi işcilik alırız dediler HATTA OTO EMRE bence beş para etmez bir yer Ömer TEKİN diye bi firma sahibi Türkiye Dispiretörüne şikayet ettim Tarık bey yetkili biz sadece uyarırız başka yaptırımımız yok dediler Ankara da Mocan otogazı aradım montaj firması bir onlar sağ olsunlar hemen getirin dediler 3 haftadır Eskişehirdeyim 2 depo gitti haftaya Ankaraya gideceğim işallah sorunum ozaman çözülür
resimler çom güzel de şu dört köşesinde brc yazmasa çok iyi olacak. ne olduğunu anlayamıyoruz. benim 2010 tiptronike düşünüyorum ama bagaj meselesi be garanti meselesi düşündürüyor. istanbulda olsa gidip gözümüzle lpg yapılmış bir mmt yaris görseydik belki daha çabuk karar verirdik.
Faruk bey kaya servisi ile prensip anlaşmanız yapıldı mı?
Merhaba ithamım eleştirilmiş inanın bu durumu tasvirleyecek başka bir sözcük bulamadım Garanti demek işcilik dahil hepsidir.. arıza olur sorun garanti kapsamına giriyorsa yani kullanıcı hatası değilse garanti alır onarır şu farklı siz parca olarak alırsınız aldıgınız ürünün tahattüdü buna göredir .. sizin buzdolabınız bozuldu yetkili bayi garanti kapsamında orda onarır orda onaramıyorsa tesislerine götürür onarım yapılır. tekrar getirir. yani işcilik filan alamaz.. bu konuda isterseniz tüketi hakları temsil heyeti ile irtibata gecebilirsiniz. saygılar
faruk abi bizim araca simit tan takılmıştı ama stepne kılıfı vermediler stepne kılıfı ücretlimi yoksa bayi kendisi ücretsiz mi veriyor