Gönderen Konu: Toyota Yaris -Start Stop teknolojisi- Lpg dönüşümü ,LPG Montaj Resimleri BRC  (Okunma sayısı 4925 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Fs Otogaz Sistemleri , BRC Yetkili Bayisi
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: ---
Fs - As Otogaz Sistemleri , BRC Yetkili Bayisi Kocaeli
 Toyota Yaris -Start Stop teknolojisi- Lpg dönüşümü ,LPG Montaj Resimleri BRC

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
yariste start-stop olayı varmıydı ya..?
bir de araç 1.33 mü?
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
yariste start-stop olayı varmıydı ya..?
bir de araç 1.33 mü?
Araç 1.3
varmış demek ki :))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
bende gecen ay BRC my 11 modelini taktırdım Aurisime performans çok iyiydi ama 2 ayda elimde patladı montaj ankarada olmustu eskişehirde ki BRC yetkilikeri onarmak istemedi işcilik alırız dediler HATTA OTO EMRE diye****************************** bir yer Ömer TEKİN diye bi firma sahibi Türkiye Dispiretörüne şikayet ettim Tarık bey yetkili biz sadece uyarırız başka yaptırımımız yok dediler Ankara da Mocan otogazı aradım montaj firması bir onlar sağ olsunlar hemen getirin dediler 3 haftadır Eskişehirdeyim 2 depo gitti haftaya Ankaraya gideceğim işallah sorunum ozaman çözülür

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0-
resimler çom güzel de şu dört köşesinde brc yazmasa çok iyi olacak. ne olduğunu anlayamıyoruz. benim 2010 tiptronike düşünüyorum ama bagaj meselesi be garanti meselesi düşündürüyor. istanbulda olsa gidip gözümüzle lpg yapılmış bir mmt yaris görseydik belki daha çabuk karar verirdik.
2010 yaris terra sporty multimode gümüş gri
yaşasın m/m.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
bende gecen ay BRC my 11 modelini taktırdım Aurisime performans çok iyiydi ama 2 ayda elimde patladı montaj ankarada olmustu eskişehirde ki BRC yetkilikeri onarmak istemedi işcilik alırız dediler HATTA OTO EMRE bence beş para etmez bir yer Ömer TEKİN diye bi firma sahibi Türkiye Dispiretörüne şikayet ettim Tarık bey yetkili biz sadece uyarırız başka yaptırımımız yok dediler Ankara da Mocan otogazı aradım montaj firması bir onlar sağ olsunlar hemen getirin dediler 3 haftadır Eskişehirdeyim 2 depo gitti haftaya Ankaraya gideceğim işallah sorunum ozaman çözülür

Movan lara gittiğinizde selamlarımı iletin lütfen kendilerine :) Gerekenden fazlasını yapacaklarına emin olabilirsiniz.
Saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
resimler çom güzel de şu dört köşesinde brc yazmasa çok iyi olacak. ne olduğunu anlayamıyoruz. benim 2010 tiptronike düşünüyorum ama bagaj meselesi be garanti meselesi düşündürüyor. istanbulda olsa gidip gözümüzle lpg yapılmış bir mmt yaris görseydik belki daha çabuk karar verirdik.

Resimlerimizi çalıp kendi resimleri gibi sitelerine koyanları görünce mecbur kaldık dostum :((  Üzgünüm böyle olmak zorunda.

İzmit 1 saatlik mesfe hertürlü yardımcı oluruz.
Bagaj konusunda ise ince bir stepne edinmeniz gerekiyor aracınızın stepnesi çok büyük olduğundan bagaja sığmıyor.
BRC nin 25.000 tl lik garantisi tüm Türkiyem de geçerli. LPG kaynaklı bir sorun olduğunda garantimiz sizi asla mağdur etmiyor,
Saygılarımla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Faruk bey kaya servisi ile prensip anlaşmanız yapıldı mı?
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
bende gecen ay BRC my 11 modelini taktırdım Aurisime performans çok iyiydi ama 2 ayda elimde patladı montaj ankarada olmustu eskişehirde ki BRC yetkilikeri onarmak istemedi işcilik alırız dediler HATTA OTO EMRE bence beş para etmez bir yer Ömer TEKİN diye bi firma sahibi Türkiye Dispiretörüne şikayet ettim Tarık bey yetkili biz sadece uyarırız başka yaptırımımız yok dediler Ankara da Mocan otogazı aradım montaj firması bir onlar sağ olsunlar hemen getirin dediler 3 haftadır Eskişehirdeyim 2 depo gitti haftaya Ankaraya gideceğim işallah sorunum ozaman çözülür
Ömer Tekin oldukça iyi bir ustadır.siz para vermek istemediniz diye 5 para etmez dememelisiniz.önceki iki aracıma da arkadaşların araçlarına da orda montaj yapıldı.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
ilyas bey aracında  lpg den dolayı arıza oldugunu söylüyor montajı yapan mocanlar gelin çözelim hertürlü diyor,eskişehirdeki  ywtkili serviste sorunu çözmek için para istiyor.Garantili oldugu için parça parası isteyemez ama işçilik parası istemelerindede  abartılacak bir nokta yok.Eğer eskişehirdeki bayi kim takmışssa o çözsün diyorsa bu onların kalitesidir.Eskişehirdede tek o bayi yok herhalde  başka bir bayiye gidersiniz.muhtemelen onlarda işçilik isterler ama ..yedek parça garantisi 2 yıl ama işçilik garantisi  montajı yapan yeri ilgilendiriri düzeltmekte onları ilgilendirir
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Faruk bey kaya servisi ile prensip anlaşmanız yapıldı mı?

Evet 1 yıldır Toyota ile anlaşmalı sıfır araçlara LPG dönüşümü yapılıyor. Hatta kocaelide en iyi araç gönderen plaza Toyota Kaya dır :)
Diğerlerini solladı.
Saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Merhaba ithamım eleştirilmiş inanın bu durumu tasvirleyecek başka bir sözcük bulamadım Garanti demek işcilik dahil hepsidir.. arıza olur sorun garanti kapsamına giriyorsa yani kullanıcı hatası değilse garanti alır onarır şu farklı siz parca olarak alırsınız aldıgınız ürünün tahattüdü buna göredir .. sizin buzdolabınız bozuldu yetkili bayi garanti kapsamında orda onarır orda onaramıyorsa tesislerine götürür onarım yapılır. tekrar getirir. yani işcilik filan alamaz.. bu konuda isterseniz tüketi hakları temsil heyeti ile irtibata gecebilirsiniz. saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
faruk abi bizim araca simit tan takılmıştı ama stepne kılıfı vermediler :( stepne kılıfı ücretlimi yoksa bayi kendisi ücretsiz mi veriyor
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Merhaba ithamım eleştirilmiş inanın bu durumu tasvirleyecek başka bir sözcük bulamadım Garanti demek işcilik dahil hepsidir.. arıza olur sorun garanti kapsamına giriyorsa yani kullanıcı hatası değilse garanti alır onarır şu farklı siz parca olarak alırsınız aldıgınız ürünün tahattüdü buna göredir .. sizin buzdolabınız bozuldu yetkili bayi garanti kapsamında orda onarır orda onaramıyorsa tesislerine götürür onarım yapılır. tekrar getirir. yani işcilik filan alamaz.. bu konuda isterseniz tüketi hakları temsil heyeti ile irtibata gecebilirsiniz. saygılar

Konu hakkında 2a ya durumu rapor ettim. Yaşanmaması gereken bir durum yaşadığınız ortada.
Oto emre nin hakkında bugüne kadar bu veya buna benzer bir olumsuzluk duymadım, buna rağmen durumu 2a ya rapor ederek konu hakkında bilgi istedim.
Lütfen bana aracınızın tüm bilgilerini verirseniz konuyu takip edebilmem daha da kolaylaşacaktır, Sizin kişisel bilgi ve telefonunuzuda alabilirsem size dönmem ve sonucu paylaşmam konusunda bana yardımcı olmuş olursunuz.
BRC büyük bir camiadır size yardımcı olabilmem için bana istediğim bilgileri özelden gönderiniz lütfen, Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
faruk abi bizim araca simit tan takılmıştı ama stepne kılıfı vermediler :( stepne kılıfı ücretlimi yoksa bayi kendisi ücretsiz mi veriyor

Bu kılıfları bize BRC vermiyorki :))

Bu kılıfları biz kendimiz yaptırıyoruz, sizin montaj yaptırdığınız servis bastır mamış buda sizin kadersizliğiniz.

Mesai saatleri içerisinde servisimdeki görevlileri arayarak iletişim bilgilerinizi verirseniz size kargo ederler.

Saygılar