0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla ben bu iş için 2 defa baskı balata set degiştirdim 1300 tl param gitti hala istedigim gibi olmadı .En son kaderime isyan ettim bıraktım.Ama benim aracımda sizinki gibi bir ses söz konusu degil.Benim en sonra debriyaj üst merkezi ve şanzıman kaldı .Ben yıllardır bu aracı kullanıyorum en ufak zorlama cartlatma yapmadan kullandık sırf orjinal olsun diye aisin marka taktırdım baksanıza onda bile sorunlu seri varmış belki benim her ikiside ona denk geldi hiçbir degişiklik olmadı haliyle .Ufuk beyin söyledigi o ikinci işlemi yaptılar benimkine ama degişen birşey olmadı genede .Bu kendini usta sananlar dolandırıcılıgı parçacılık olarak adlandıran insan müsfetteleri insanı arabaısndan sogutuyor nalet okutup arabasını sattırıyor .
Merhaba Anıl Bey;Bahsettiğiniz problemlerin kaynağı iki sebepten (bana göre her ikiside mevcut) olabilir;1- Aracınıza takılan Aisin KT100 serisi debriyaj setlerinin sonu E ve daha eski serilerde baskı şemsiyelerinde problem vardı ve bahsettiğiniz problemlerin yaşanmasına sebebiyet veriyordu,Aisin bu sorunu giderdi ve KT100V seri kodu ile yeni bir seri olarak yeniden piyasaya verdi,siz sorunlu olan kiti almış olabilirsiniz. 2- Aracınıza debriyaj değişimi yapılırken debriyaj baskısının tam merkezlenmemiş olması muhtemel, ayrıca debriyaj bilyasının debriyaj çatalına takılan tırnak yuvalarına, debriyaj kısmı içerisindeki dayanma takozunun yuvasına ve sizin tuttuğunuz körüklü kısımda bulunan alt merkezin bastığı yuvaya molikotlu gres sürülmesi gerekir.Saygılar.