beyefendi, sizin tek şikayetiniz süspansiyon olsun, çünkü megane kullanıcılarının çok fazla şikayeti var. ben 1hafta kadar önce araç satın aldım, baktığım araçlardan biride megane 2 dci dı, izmit ve çevresinde yaklaşık 50 aracı ciddi şekilde etüt ettim, bir kaçını sürme fırsatı dahi buldum, bir kaç anektodu paylaşmak istiyorum, meganeların %80inde ön ve arka lastik markaları farklı, kullanıcılarda, sadece ön lastikleri değiştirme gibi bir mantalite var, 2009 modelleri dahil, kapı tutacaklarının boyası atmamış bir megane bulamazsınız, ben bulamadım, nasıl bir boya ve malzeme kalitesi varsa bilemiyorum, yine %90ında dashboardun güneşliği olan cover kısmı, sıcaktan genleşerek kokpitten açılmaya başlamış, nasıl maddeler kullandılarsa, farklı hızda genleşiyor ve plastikler birbirinden ayrılıyor, iç kapı kumaş döşemeleri yırtık veya yıpranmış, herkes bu kadar gaddar olamaz, demekki kumaş kalitesi o kadar düşükki, çok kısa süre içerisinde yıpranıyor, konuştuğum renault servislerinin söylediği, euro dizel dışında bir yakıt kullandığınızda, motor ömrünün 600 ile 700km arasında olduğu, ilk dönemlerde, malum euro dizel yaygın değilken clio dizellere servis yetiştiremiyorlardı. olağanüstü hissiz bir direksiyonu var, yani corolladan inip megane a binmek direksiyon hissiyatı açısından, imprezadan inip, tofaşa binmekten farksız, ben çok düşündüm, maddi açıdan getirisi götürüsü vs. si , zaten satılık olupta 1500tl den masrafı az olan bir, megane yok, belkide ben çok titiz bir sürücüyüm, corollada ise , aracın bütün sistemlerini etüt ettim, cd sürücüm çalışmıyordu yaptırdım 50tl ödedim, arka cam silecek suyunda sorun var, tahmin ediyorum, onada yüksek meblağlar ödemeyeceğim, yani benim şahsi kanım, megane isim olarak bile corollanın yanında yer almayı hak etmiyor.