0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neslihan hanım görmedi diye düşündüm Muratcım Malum yukarıda kimseden esirgemediği sevecenliği ve cevap yazma gayretini bana göstermeyince öyle sandım...
Kızlar savaşımı seziyorum Nagihan
pardon.. benim hatam. Görmemiş olabileceği için tekrardan yazacağını düşünmemiştim:))
İnsanlık hali, olur böyle şeyler =)
Ben 2008 senesinde 2 aylığına İngiltere'ye gittim dil okuluna. Temel vardı zaten, heyecanımı atmaya rahat konuşmaya gitmiştim. Doğruyu söylemek gerekirse hayatımın en güzel yaz tatilini yaptım geldim diyebilirim. İngilizceme tabii yararı oldu ama beklediğim kadar değil. Brighton'da EC dil okuluna gittim. Bu süre içerisinde çok kez Londra'ya birer kez de Oxford'a ve Cambridge'e gittim. Eğer temeliniz yoksa bir Türk -İngilizce bilen- gördüğünüz anda sürekli onunla olmak isteyeceksiniz çünkü kolayınıza gelecek. İngilitere dil okulu için gereğinden fazla Türkleşmiş bir yer inanın bana. Gideceğiniz dil okulunda hatta sınıfınızda bile çok Türkler olacaktır.
nagihan hn kusura bakmmayın dışarı çıktım şimdi gördüm dedikoduları ))))))))))) bilgiler için çok teşekkür ederim.oraya gidersem türk arayacağımdan eminim:)))) çünkü alt yapı yok o bana kolaylık sağlar ama bişeyde öğrenemem o şekilde )))))))
http://www.wsi.com.tr/merkezler/ Bu dil okulunu inceleyiniz.Buraya devam eden ya öğrenir yada öğrenmek istemiyordur....
Ne münasebet tam dersi kızlar dayanışması olcak değilmi nagihan hn ))))))
üzdünüz beni nagihan hn ((((
Kızlar dayanışması buraya kadarmış. Burada belli düzeyde ingilizce edinmeden dışarı gitmek faydadan çok zarar verebilir. Bir de gideceğiniz yerin şivesininde temiz olmasına dikkat edin.
En azından İntermadiate seviyede yani orta derecede olmanız, yurt dışına çıkmanızda size fayda sağlayacaktır Neslihan Hn.
en iyisi ben önümüzdeki hafta içi bir kursa yazılayım zaman kaybetmeden teşekkür ederim nagihan hn