0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi muhtemelen türk çoktur orada..Mümkün mertebe gidilen yerde daha iyi öğrenim için türk dost edinilmemeli...
Kemal abicim Oxford olarak yazılıyor d harfi ile yani Gidemedik bari yanlış yazmayalım...
bir eğitimci olarak ben de fikrimi söylemek istiyorum. '' beni Türk doktorlarına emanet edin'' demiş ulu Önderimiz. daha da önce, eğer hiç dil bilginiz yoksa bence ülkemizde başlayın. merak etmeyin çok iyi sonuçlar alırsınız. çevremde ileri derece ingilizce bilenler var, oradan biliyorum. alt yapını hazırla, yurtdışı ile sonradan pekiştir, derim.
Neslihan hanım, bir inginizce öğretmeni olarak (Bu arada ben bir ingilizce öğretmeniyim) kanada hong kong veya paraguay ingilizcesi öğrenmenizi hiç tavsiye etmiyorumdünyada pek çok ingilizce konuşulan ülke var ama sadece 2 ülkede gerçekten konuşuluyor, bunlarda USA ve UKUK gramer kurallarına uygun, nazik ve kaliteli bir dil kullanır (Londra ingilizcesi) her ne kadar bu ülkede sokak ingilizcesi, irish english, iskoçya ingizcesi gibi sapak lehçeler olsada kurslarda falan gerçek ingilizce öğretiyorlar, mesela bizde tömere gidip türkçe öğrenen yabancılara kalkıpta laz şivesi veya kürdish-turkisk veya bir rumeli şivesi öğretiyorlarmı....tabiki hayır; sadece gerçek istanbul şivesi yani yaşayan konuşulan türkçe öğretiliyor, ingilterede durum farklı değil, gerçek ingilizce öğreniyorsunuz, sokak lehçesi, argo falan değilUSA da durum biraz daha farklı, orada legal olarak "country" var sert ve tok bir şive; "slank" (argo) çok yaygın, ... birde gizliden gizliye black dedikleri bir dil var, sanırım "negro (Zenci) şivesi ama sonuçta orada ingilizlerin bir kaç katı amerikalı yaşıyor ve ekonomisiyle, gücüyle vs dillerini her yere yayıyorlarÖzetle , maddi gücün iyiyse amerikaama çok para harcamak istemezsen İngiltereYok bedava getireyim dersen , buraya geleceksin ben sana kısa sürede öğretirim, TCT üyelerinden kurs parası almıyorum
Hatta forumca ortaklaşa bir grup oluştursak, mesela haftada 2 gün ingilizce kursu ne güzel olurbelli bir aşamadan sonra sizleri yurt dışına da götürebilirim, hemde inanılmaz ucuz fiyatlarla
Ben okunuşunu yazmıştım, o senin dediğin yazılışı
İngilizce çalışmak için bölümümüz mevcut zaten. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=19776.0
İstanbul'da konuşmak hele bu sıra çok sorun değil, etraf turist dolu. Diğer yandan Yunan Adaları'nı şiddetle tavsiye ederim. İngilizce için hem yakın hem ideal bir yer. Her millet var ve hemen hepsi ingilizce anlaşıyorlar oralarda. Çok talep olursa site içi konuşma platformu bile oluşturabiliriz.
bence çok güzel olur konuşabilmemiz