Gönderen Konu: Connects2 CTVTYX001 adaptör ile 2001 avensis için aux girişi  (Okunma sayısı 1601 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 490000
  • Model Yılı: '01
  • 4 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
toplam kargo vs.160 tl maliyetle yurtdışı firmadan satın almış olduğum Connects2 CTVTYX001 adaptör ile aracımda aux girişini elde ettim. üstelik montajınıda kolayca kendim gerçekleştirdim.
Sistem kendini araca sanki bir cd changer gibi tanıtıyor...kulaklık çıkışı olan telefon, mp3.mp4, vs... playerdan aldığınız sesi mükemmel bir kaliteyle dinliyorsunuz....yol bilgisayarı, kasetçalar, direksiyon kumandası hepsi aktif...direksiyondan ses ve mod ayarı yapabiliyor sadece sarkıları değiştiremiyorsunuz..... sistem aracın tape/cd tuşuna basmanızla aktif oluyor ve ekranda cd1 cd1 yazısı beliriyor.... 
adaptörü
http://www.dynamicsounds.co.uk/connects2-ctvtyx001-toyota-avensis-cororlla-picnic-rav4-yaris-adaptor-p-8765.html
buradan satın aldım....
aracında müzik sıkıntısı çeken arkadaşlara tavsiye ederim. ::)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
Ynt: Connects2 CTVTYX001 adaptör ile 2001 avensis için aux girişi
« Yanıtla #1 : Mayıs 09, 2012, 13:45:58 »
sadece avensis için değil diğer toyata modelleri ve markalar içinde ses sistemiyle ilgili bilimum çözümler mevcut.......
ilgilenen arkadaşlar için link.
http://www.connects2.co.uk/c2home.aspx?AcceptsCookies=yes
açılan firma sayfasında will it fit your car? kısmı tıklanarak marka ve model seçimiyle çözümlere ulaşılabilinir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 09, 2012, 17:49:29 »
160 tl çok değilmi .. Daha uygun yapan elektronikçi arkadaşlar forumda vardı yanılmıyorsam ama yinede teşekkürler bilgilendirme için.. Daha önceden haberimiz olsa toplu alıp kargo parasını bölüşürdük. Orada 30 euro yazıyor yanılmıyorsam. Pardon euro değilmiş.
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mayıs 10, 2012, 09:12:19 »
fiyat çok değil...ben aldığımda 35 sterlindi  şimdi düşmüş....sonuçta resmen cd changer  sahibi oluyorsunuz... birde araca soket yardımıyla takılan bir sistem,lehimle kesme gibi müdahaleler yok...ben memnunum çözüm arayıpta bulamayan arkadaşlar için paylaştım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 10, 2012, 18:27:01 »
fiyat çok değil...ben aldığımda 35 sterlindi  şimdi düşmüş....sonuçta resmen cd changer  sahibi oluyorsunuz... birde araca soket yardımıyla takılan bir sistem,lehimle kesme gibi müdahaleler yok...ben memnunum çözüm arayıpta bulamayan arkadaşlar için paylaştım...

Bende çok düşündüm nasıl yapsam diye en güzeli biraz daha bekleyip navigasyonlu bi dabıl almak olucak.. 160 tl çok tutmuş kargo parası ürün parasına yaklaşmış neredeyse..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)