0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
neden yatay?
uğur tabiki.....hastane şartlarında bile düzgün bakımını yapmadan iteleye kakalıya kullanılır yıllarca gık demez A++ olanlarını tercih edin
değerli dostlar derin dondurucu almak istiyorum yatay tiplerden ve 200-250lt civarında düşünüyorum.sizce hangi marka modeli almalıyım ayrıca aramızda beyazeşya satıcısı dostlar varsa nasıl yardımcı olablirler?adma mutluluğun sırrını sormuşlar demişki:yegen son sözü daima sen söylecen. sormuşlar son söz nedir?demişki: yegen son söz "peki karıcımdır"))))malum ben mutlu mesut bir erkeğim patron ne isterse onu alırım:))))))ilginize şimdiden teşekür ederim dostlar:)
Konuyla alakası yok ama fıkrayla benzer bir fıkra aklıma geldi anlatmadan geçemeyeceğim..5-6 yıl önce aynı dairede çalıştığımız bayan bir memur arkadaşımız vardı o anlatmıştı... Bir apartmanda iki aile oturuyor. Üst kattakiler evliliklerinin belki 30 belki 40 ıncı yılını devirmişler. Alt kattakiler ise henüz bir kaç yıllıklar. Her akşam alt kattan kavga sesleri, bağırmalar, çağırmalar geliyor. Üst kattan tık yok. Alttaki kadın bir gün üst komşusuna çıkar; Nedir bunun sırrı der hiçmi kavga etmezsiniz siz ? Yaşlı kadın anlatayım kızım der:Bizim zamanımızda araba yoktu, düğünümüzde at ile geliyordum.. Atın ayağı tökezledi eşim şöyle bir baktı ata, bir daha olmasın dedi. Derken bir daha tökezledi tekrar bakıp sakın ha bir daha olmasın dedi. Köy yolu işte naparsın taşlı çakıllı at bir daha tökezledi ben attan düştüm. Eşim tabancasını çıkardı oracıkta atı vurdu. Bende tabii gencim, başladım bağırmaya ne yapıyorsun sen, katilsin sen falan diye. Bana şöyle baktı bir daha olmasın dedi. O gün bugün hiç kavga etmeyiz. İşte sır bu....
boş ver alma , çok fazla elektrik sarfiyatı varayrıca her şey sezonunda ve doğal tüketilmeli
A ++ olanları bir ampul kadar elektrik tükettigi söyleniyor ne kadar dogru bilmiyorum.Bizde almayı düşünüyoruz.Marka ve fiyat araştırması yaptım biraz.Büyük bilindik markaları fiyatları 800 -1300 tl aralıgında degişiyor .Kapasiesine göre.Ugur- Regal tarzı rüünlerde 400 -800 tl aralıgında alınabiliyor.Bu alanda Ugur yıllardır bu işi yapıyor vede sadece bu tip derin dondurucular üretiyorlar.Bu baglamda bakılırsa UGUR tercih etmek mantıklı .600 -700 tl civarına istedigniz kapasitede A++ özellikli alabilirsiniz.Ben öyle yapmayı düşünüyorum .
valla ben %50 çerkezine dayanamıyom:)yazık sana:)
abi biz yeni aldık uğur A++ ne ses var ne yakıt gayet memnunuz sanada tavsiye ederim.