Gönderen Konu: ÇİZİLEN İÇ KAPI KOLLARI  (Okunma sayısı 1837 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
ÇİZİLEN İÇ KAPI KOLLARI
« : Eylül 16, 2011, 10:00:54 »
merhaba mini onarımdan autokinge iç dösemedeki metalik kapı kollarını boyattım işcilik fena değil ama kolları boyamıslar ama kapı açma mandallarını boyamamıslar hafif bir ton farkı var nasıl bir mantık var anlamadım sözde iç plastiği onarıyorlar değilmi reklamlarında bolca iç dosemeyi yağlayıp bu sekilde çözuyoruz dediler. 5cm kadar plastik kopukları yapılır deniliyor  bagajdaki içerisinde olan kapagın ufak takma cıkıntısı varya o kopmustu onuda söylemistim oda olmamıs iş basa dustu bugun kendim bir care düşüneceğim plot kalem kapagı olur sanırım AUTOKİNG çok kaliteli. yorumu size bırakıyorum

Toyota Club Türkiye

ÇİZİLEN İÇ KAPI KOLLARI
« : Eylül 16, 2011, 10:00:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: ÇİZİLEN İÇ KAPI KOLLARI
« Yanıtla #1 : Eylül 16, 2011, 12:09:27 »
autoking kadıköydekini hiç sevmem bizde corolla dan önce clio vardı clio kaldırıma sürtmüştük ön tampon kırılmıştı yaklaşık olarak 20 cm  kaskodan ücretsiz değişilcek dediler bize tamam bir hafta sonra tampon geldi dediler tampon takılıdı eski tampon yan sanayidi  yeni takılan orjinal tampon du yolda 150 bastıktan sonra önden sürtme sesi gibi bir ses geliyordu bir baktıkki tampon o hızla dağılmış her tarafı çatlak ve kırık bir vaziyette yere düşmüş sürtüyordu.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...