0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle geçmiş olsun. Kazanın oluş şekli, tutanağın nasıl düzenlendiği konusunda bilgi vermemişsiniz, kimin kusurlu olduğu konusunda pek fikir çıkacağını sanmıyorum. Tekrar geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun selçuk... umarım 1 şey yoktur,dünde ben tek taraflı kaza yaptım... Allah beterinden korusun... sen tutanak bilgileri gönderirken bizde hasan abiyle heyeti hazırlayalım.... ))
tutanakta bulunan b sütununda yer alan "aynı istikamette,ve aynı şeritte giderken önünden giden araca arkadan çarpmak" satırı karşı tarafın kusuru olarak işaretlendi. karşı taraf sürücü görüşünde "akşam trafiginde FSM yönünde giderken 41.... plakalı aracımla 34 ... plakalı araca sağımdan girdiği için göremeyerek çarptım" benim görüşümde ise" yoğun akşam trafiğinde sinyal vererek şerit değiştirdiğim sırada trafik durmuştur. Bu nedenle durduğumda diğer araç beni fark edememiş, arka çamurluk başlangığından sol arka kapıya kadar çarptıktan sonra durabilmiştir." bilgileri var.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
servise gidip yaptırabilirsin selçuk... sıkıntı olacak tek şey o kişinini sağından senin hareket ettiği olman gibi gözüksede yoğun trafikde sağ yada sol şerit farketmez hepsi dur-kalk hareket eder ve sağ şerit soldan önce hareket edebilir... artı çarptım ibaresi ve trafik yoğunluğu nedeni kısaca açıklıyor... büyük geçmiş olsun... hayırlı cumalar
sen sinyal verdikten sonra değiştirdi isen şeridi,bu adamın önüne kırmak olmaz ! arkadaki araç her zaman seyir mesafesini korumalıdır,yanlışım varsa uyarın arkadaşlar.selçuğum cok cok geçmiş olsun,cana gelecek mala gelsin,olana care olmaz,Allah beterinden korusunbende son 1 ay içinde,3 defa cok ciddi kaza atlattım,Allah korudu vala nasıl kurtardım halen şaşkınım ...
eyvallah kardeşim. sana da büyük geçmiş olsun.bu tramer raporunu çıkarmak için komisyon bir araya gelerek karar veriyormuş. Anlayacağın işimiz Allaha kalmış oluyor.
Sonuçta en fazla kasko indirimin gidergidersede gitsin, canın sağ olsun, takma kafana
evet kasko yok.Ama kemal abının dedıgı gıbı arabayı gormedıgım surece hıc keyfım kacmıyor. Neyse canım en kotu gucum parama yeter
Valla benımde ılk aklıma o geldı ne yalan soyleyeyım