0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok mu arkadaşlar bir fikri düşüncesi olan ...
araca hiç lpg takılmamış aracı alalı yaklaşık 10 gün kadar oluyor aldığımda söylediğiniz bütün bakımları yaptırdım bursa da oturuyorum tavsiye üzerine sanayi sitesinde toyota araçlarından anlayan bir ustaya gidiyorum her seferinde cihaza bağlıyor fakat sorun yok deyip geri gönderiyor ama en fazla 1 gün sonra aynı problem tekrar ediyor inanın araçtan soğumaya başladım anladığım kadarıyla forumda böye bir sorunla karşılaşan yok
motor soğukken otomatik jikle ısınana kadar devrede oluyor tamam ama benim sorunum motor sıcakken yapıyor yani söylediğiniz şeyle pek ilgisi yok gibi..dün hava akım rölesi tam adını telafuz edemiyorum hava filitresinin üzerinde ki fiş takılı olan cihazı söküp kontak spreyi ile temizledim dünden beri yapmıyor inşalla h düzelmiştir...bu arada değerli yorum ve fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum
sensörü temizledikten sonra daha seyrek yapmaya başladı önceden hemen hemen hergün yapıyorken şimdi ise hafta bir kere ya yapıyor ya da yapmıyor ama sorun tamamen kalkmış değil