0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlısı olsun oğuzhan... desene istanbula çok sık geleceksin ))))
bakarsın meganı satıp Toyota'ya geçersiniz
Oğzuhan hiç üzülme kardeşim, ne güzel araba hala size ait kalacak, ama ben güzelim gözüm bebeğim gibi baktığım üzerine titrediğim o güzerlim Corollamı efsane E12 mi sattım , çok büyük bir acı yerini hiçbirşey dolduramaz yıllarca uğraşıp modifiye ettim birçok parçasını kendim yaptım, ustalara bile dokundurmaya korkarken şimdi başkalar biniyor, bu tarz bir ayrılık inan çok daha zor, yolda gördüğün her E12 de iç çekmek ne demek bana sor
şarkı için sağol abi, beni anlatmış resmen...ya abi biara niyeti bozup ercünün arabaya sulanıyordum ama bagaj çok ufak be abi...
hayırlısı tabi abi .son bir ay içerisindeki üçüncü gelişim olucak bu abi...hatta bir keresinde forum üyelerinden Ahmet TERZİ ile karşılaştım
Bunu daha yeni görüyorum anoooovvvvv az daha bizim kühoda gidiyormuş Bagaj ufak mufak değilll aaaa lütfen yani yerleştirilince baya sağlam oluyor ayrıca auristen sadece 4 litre daha küçük Hayırlısı olsun Oğuzhan abicim umarım yeni bir aurisle yada daha güzel bir araç alırsınız sende fazla üzülmezsin
neyse yabancı yere gelmiyor ben bakarım senin aurise silivride
oğuzhan yeni gördüm konuyu desene artık silivride artık çok rastlıycam senin aurise enazında için rahat olsun silivriyi gödün burda arabana hiçbişey olmaz
dediğin gibi hacı, silivri güzel yer...gördüğün yerde selam verirsin artık, gerçi içinde ben olmam ama olsun...
yazları arada gelirsin ya denize gireriz
sorma ercü bir ara baya baya düşünüyordum...ama megane'den sonra bagaj hacmi ufak gelir bize, 510 litrecik bagajvar da ayıptır söylemesi