0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-avensis-2-0-elegance-executive-full-full-hatasiz-58962793/detay/?bu arabada far sensörü varmış....bendeki araç executive elegant...bende yok bazı arkadaslar gerek yok felam demiş ama güzel bi ekstra gibi sanki..BU ARADA D4 2000 CC AVENSİSİME TÜPÜ TAKILDI(SIZDIRMAZLIĞI ALINDI P TESİ VİZE İNŞŞALLAH ) ARKADAŞLAR
ilandaki araçta far sensörü olduğunu nerden anladınız?
Boş ver Kerem, hava kararınca farları kendin açarsın olur biter yaolmadı geceleri araba kullanmayı verirsin....., bu kadar basit yani
o kategorideki ilanları incelerseniz hepsinde işaretli... ilan açıklamalarındada var..
adam ne bulduysa işaretlemiş resmen işaretlediklerine göre tavan hava yastığıda var, adaptif ve otomatik uzun farda var, hafızalı ayna var (hafızalı koltuk yok ama ayna var garip bir durum), mp3, usb ve aux çıkışlı teyp var, cd changer var, teyp bendeki orjinal teybin aynısı ama benim teypte öyle özellikler yok, kıskandım doğrusu
vallahı sefa bey bende onların yalancısıyım ne diyeyim
bence 2003'te far sensörüde yoktu abi, benim aracımda 2003 exe.elegant en dolusu ama far sensörü yok. kafanıza takmayın bence elinizle farınızı açabilirsiniz.