Gönderen Konu: corolloya modifiye hakkında bilgi  (Okunma sayısı 913 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
corolloya modifiye hakkında bilgi
« : Eylül 14, 2011, 20:52:41 »
arkadaşlar 2008 corolla elegance arabam var bu araca tamponlara etek ve led farlar gibi ufak eklemeler yapıp biraz spor hale sokmak istiyorum bu konuda uygun fiyata bana önerebileceğiniz firmalar,siteler varmıdır? bide siyah olan koltukları açık bi renkle değiştirmek istiyorum kılıf hakkındada biraz fikir.. iyi akşamlar arakdaşlar..

Toyota Club Türkiye

corolloya modifiye hakkında bilgi
« : Eylül 14, 2011, 20:52:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: corolloya modifiye hakkında bilgi
« Yanıtla #1 : Eylül 14, 2011, 21:19:44 »
Ali selam bahsettiğin işlemleri firalar değilde bireysel olarak hallet bence,  yan ve ön etekleri üreten bikaç ifrma vardır zaten ancak onlardan bulursun,  led vs işlerinide hepsi buradan.com gibi yerlerden hallet

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Eylül 14, 2011, 21:30:44 »
Ali selam bahsettiğin işlemleri firalar değilde bireysel olarak hallet bence,  yan ve ön etekleri üreten bikaç ifrma vardır zaten ancak onlardan bulursun,  led vs işlerinide hepsi buradan.com gibi yerlerden hallet

mesut abi teşekkürler biz tofaş-reno-fiat yedek parça işi yapıyoruz acaba mal aldığımız firmalardan bunları konuşsam onlar bulabilirlermi hem daha uygun fiyata olabilir sonradan aklıma geldi bunlar.. bide bildiğin bu söylediklerimi yaptırmış corollalar varsa linkleri elinde mevcutsa atabilirmisin bana ben araştırdımda çok fazla bulamadım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Eylül 14, 2011, 22:28:45 »
hadi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum