0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür Ederim parklardan nasıl alacağım kabloları sıyırmak kesmek istemiyorum acıkcası.acaba soket felan varmıdır elektrıkcılerde
Yarın ben gideyim elektrikçiye.İnternetten2*50cm silikon sipariş edeceğim.Fotoğrafları Paylaşırım.Teşekkür Ederim Verdiğiniz Bilgiler İçin.İyi Akşamlar
Haklısın Levent Abi.Gündüz ledi almak daha mantıklı verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Fikrimi değiştirdim Benim aklımı kurcalayan bir konu var.Bu uygulama yasal mı ( cezası felan varmı)Elektriği parklardan almak istemiyorum.İstediğim zaman ledleri yakıp söndürmek istiyorum nasıl yapmalıyım.Şimdiden Teşekkür Ederim.
Yasal bir sıkıntısı yok diye biliyorum. Ayrıca bunların amacı gündüz farı.. Namı diğer daylight. Bence parka bile değilde direk kontağa bağlanmalı, araba çalışır çalışmaz yanmalılar. Orjinallerinde sanki normal farları açınca sönüyorlar.
Mustafa senin seçtiğin led dizisi ile gerçekten çok çirkin oluyor. Görüyorum bazı arabalarda, far camının hemen altına ve ya üstüne montaj yapılmış, hiç hoş değil. Ayrıca gündüz vakti ışık da vermiyor karşıya.Gerçek anlamda gündüz farlarının açısı yukarıya doğru 20 derece cıvarındadır ve karşıdan gelenlerin görünmesi için düşünülmüş.Reflektör ve ya mercekli ürün tercih edersen, hem hoş görüntü olar hem de amacına uygun olur.Bendeki ledler merceksiz, ama nispetten standart led dizisinden çok daha iyi aydınlatiyor. Güneşli havalarda uzaktan çok belirgin gözükmese de , yine de belli oluyor.Orjinallerinde, gündüz farı sadece aracın farları kapalıysa yanar. Ve doğrudan kontağa bağlıdır.Ben parklara bağladım. Sorun yok.