0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar C.C ile ilgigli arama yaparken site ile tanıştım ve uye oldum. Bende diğer toyota kullanıcıları gibi aracımdan cok memnunum ve bence bir Corolla Verso da olması gereken C.C yi fabrikada takmayı unutmuşlar:) Dediğim gibi nette araştırırken bu işin imkansız olmadığını anladım ve Samsun toyotayı arayarak ( ki aracımı surekli götürdüğüm servsim) aracıma takılıp taklamıyacağını sordum da klasik olarak "imkansız" yanıtını aldım oysa ki direksiyon simidinin sağ alt kısmında yeri mevcut .şimdi Verso suna C.C taktıran arkadaşlardanyardım bekliorum bu güzelliği nerde kaca taktıra bilirim .şimdiden ilginize teşekkür eder kazasız sürüşler dilerim. LÜTFEN DİKKAT!!!!!Türkiye sınırları içinde hız sınırları şehiriçi 50km/s, şehirlerarası 90km/s, bölünmüşyollarda 110km/s, otoyollarda 120km/s olarak belirlenmiştir. Lütfen trafik kurallarına uyalım
Az önce baska bir baslıktakı arkadas lınk vermıs ordan sorgulattıgımda haberım oldu,yolcu tarafındakı airbagın elle açılık kapanmasında sorun varmıs ve gerı cagırma yapmıs toyota 2003-2006 model toyota versoları,yarın götürecegım servise.6k1e-541 nolu geri çagırma ilanı.
sonunda buldum arkadaslar,aydın parmaksızlar toyota plaza cruise controlu orjınal parcalarla takıyor.ücret olarak 600 tl dediler,pazarlıkla 400 e cekebılırsem(malıyetı işçilik haric 200 tutar anca) taktırmayı dusunuyorum.