Gönderen Konu: 2005 model Corolla Versolara C.C takılırmı  (Okunma sayısı 4449 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 2005 Toyota Corolla Verso Comfort
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
2005 model Corolla Versolara C.C takılırmı
« : Eylül 14, 2011, 12:41:02 »
Arkadaşlar C.C ile ilgigli arama yaparken site ile tanıştım ve uye oldum. Bende diğer toyota kullanıcıları gibi aracımdan cok memnunum ve bence bir Corolla Verso da  olması gereken C.C yi  fabrikada takmayı unutmuşlar:) Dediğim gibi nette araştırırken bu işin imkansız olmadığını anladım ve Samsun toyotayı arayarak ( ki aracımı surekli götürdüğüm servsim) aracıma takılıp taklamıyacağını sordum  da klasik olarak
"imkansız" yanıtını aldım oysa ki direksiyon simidinin sağ alt kısmında yeri mevcut .şimdi  Verso suna C.C taktıran arkadaşlardanyardım bekliorum bu güzelliği nerde kaca taktıra bilirim .şimdiden ilginize teşekkür eder kazasız sürüşler dilerim.

LÜTFEN DİKKAT!!!!!
Türkiye sınırları içinde hız sınırları şehiriçi 50km/s, şehirlerarası 90km/s, bölünmüş
yollarda 110km/s, otoyollarda 120km/s olarak belirlenmiştir. Lütfen trafik kurallarına uyalım
2005 Verso Comfort

Toyota Club Türkiye

2005 model Corolla Versolara C.C takılırmı
« : Eylül 14, 2011, 12:41:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Doğuştan Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
Ynt: 2005 model Corolla Versolara C.C takılırmı
« Yanıtla #1 : Eylül 15, 2011, 11:09:44 »
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=802.60 Cem Bey bu link' te sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 16, 2011, 00:51:41 »
Arkadaşlar C.C ile ilgigli arama yaparken site ile tanıştım ve uye oldum. Bende diğer toyota kullanıcıları gibi aracımdan cok memnunum ve bence bir Corolla Verso da  olması gereken C.C yi  fabrikada takmayı unutmuşlar:) Dediğim gibi nette araştırırken bu işin imkansız olmadığını anladım ve Samsun toyotayı arayarak ( ki aracımı surekli götürdüğüm servsim) aracıma takılıp taklamıyacağını sordum  da klasik olarak
"imkansız" yanıtını aldım oysa ki direksiyon simidinin sağ alt kısmında yeri mevcut .şimdi  Verso suna C.C taktıran arkadaşlardanyardım bekliorum bu güzelliği nerde kaca taktıra bilirim .şimdiden ilginize teşekkür eder kazasız sürüşler dilerim.

LÜTFEN DİKKAT!!!!!
Türkiye sınırları içinde hız sınırları şehiriçi 50km/s, şehirlerarası 90km/s, bölünmüş
yollarda 110km/s, otoyollarda 120km/s olarak belirlenmiştir. Lütfen trafik kurallarına uyalım

Yanılıyorsun
izmirde pek çok bulvarda şehir içi hız 70 km. :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 16, 2011, 20:17:39 »
versolarda cc var zaten.ben 2006 verso elegant aldım bu donanımda mevcut.comfortta yok ise neden takılamayacagını anlamak biraz zor.motor aynı hersey aynı sadce donanım farkı var
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 2005 Toyota Corolla Verso Comfort
« Yanıtla #4 : Eylül 17, 2011, 23:42:11 »
teşekurler savaşbey.
2005 Verso Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Doğuştan Toyotacı
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #5 : Eylül 20, 2011, 21:13:20 »
Rica ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Eylül 20, 2011, 22:20:31 »
Bu CC olayını kafaya taktım ve 2006 comfort ıcın tam 11 servisle görüştüm(diyarbakır,osmanıye,adanax2,sakarya,izmir,hatay,kayseri,nataş ve izmir akdemirle)ilk 10 tanesi takılomıyor deyınce akdemiri aradım ve servis görevlisine cc sorunca verso için direk servis müdürü beye yönlendirdi beni,sanırım benden öncede bolbol arayan olmus.Servis müdürü neyefendi"evet daha önce taktık ancak o araç için tüm parçaları sahibi getirmişti,biz sadece montaja yardımcı olduk,toyota olarak parçaları tedarik edemıyoruz "dedi.Kısacası takılmıyor arkadaslar,taktıran arkadasın verdiği parça kodlarını(Cruise Control Main Switch 84632.34011 ,Cruise Control Main Switch baglantı kablosu 84633.64010) internetten satın almak ve kendim özel serviste taktırmayı istedim ancak bu parcaları satan site bulamadım.
İşin en güzel kısmıysa bu akşam araçtan inmeden arkadaşın aracında bulunan cc kolunun takılabileceği bölmeye baktım ve ne yazıkki benim araçta öyle bir hazır yer yok.  :D Boşu boşuna o kadar ugrasmısım,parçaları bulsamda taktırmak için bölme yokmuş.
Neyse bu haftada kol dayama için uğraşmaya kararverdim,onuda yaptıramazsam elegant donanımlı verso bulup elımdekını satarım herhalde:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Eylül 20, 2011, 22:41:25 »
direksiyondaki yeri sadece küçük bir yer açacaksınız.Herzaman full farklı oluyor.Tavan rayları sunrrof hız sabitleme en bariz farklılıklar.Comfortta kapının altındaki marşpiyeller dahi boyasız siyah
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Eylül 20, 2011, 22:50:27 »
Tavan rayları,sunroof,çelik jant,cd changer benim için olmazsa olmaz şeyler değil ama kol dayama ve CC araç kullanımını doğrudan etkilediğinden bulsam elegant alırım.Ha ben aldım 26,5 a tüp dahıl tertemiz,elegantlar 30+,o parayada kıymak zor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Eylül 20, 2011, 22:56:39 »
tabi çokta önemli değil ancak bende en çok o kol dayamayı sevmiyorum.koltukların yanındakiler bir işe yaramıyor.kolumu koydugumda iki büklüm oluyor.
Ha birde haberiniz varmı bilmiyorum versolar için airbag ecusu  kampanyası mı ne varmış..Arabayı alırken önceki sahibi ne söylemişer oda getirmişti.Expertiz yaparken ecuyu değiştiler.Göstergede veya herhangi bir yerde airbag lambası yanmıyordu.Bu airbag ecusu yolcu tarafındakinin miş öyle demişlerdi serviste.Ücretsiz değiştiler toyota kendi gönderiyormuş parçayı..
Birde versolar gaj pedalı kampanyaısna girdimi bilgisi olan varmı
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #10 : Eylül 20, 2011, 23:01:43 »
Az önce baska bir baslıktakı arkadas lınk vermıs ordan sorgulattıgımda haberım oldu,yolcu tarafındakı airbagın elle açılık kapanmasında sorun varmıs ve gerı cagırma yapmıs toyota 2003-2006 model toyota versoları,yarın götürecegım servise.
6k1e-541 nolu geri çagırma ilanı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Eylül 20, 2011, 23:04:29 »
Az önce baska bir baslıktakı arkadas lınk vermıs ordan sorgulattıgımda haberım oldu,yolcu tarafındakı airbagın elle açılık kapanmasında sorun varmıs ve gerı cagırma yapmıs toyota 2003-2006 model toyota versoları,yarın götürecegım servise.
6k1e-541 nolu geri çagırma ilanı.
evet servistede aynı şeyden bahsetmişlerdi..yolcu aribagin açılığ kapanmasından dolayı ecu değişiyormuş.ama gelen parça anahtar değildi beyin oldugunu söylediler.neyse duyman kalmasın.Gaz pedalı takılı kaldıgında servise çagrılan araçlar arasında versolar varmıydı onu merak edıyorum
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #12 : Eylül 20, 2011, 23:40:27 »
http://www.toyota-tech.eu/TomsCabs.aspx
linkten bakabılırsın tum gerı cagırmalara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #13 : Eylül 21, 2011, 00:40:47 »
çoğu aracın comfortlarına cc koymuyorlar ama sonradan araç birebir aynı olduğu için switch ve kablolaması yapılarak takılabiliyor birde makina bağlanıp aracın beyninde cc on yapılıyor o kadar hiç zor bir şey değil..

(Cruise Control Main Switch 84632.34011 ,Cruise Control Main Switch baglantı kablosu 84633.64010) dediğiniz bu iki şey cc kolu ve kablosu o kadar.. sanırım bu yurtdışı ebaydan yada yurtdışı toyota tedarikçisi her hangi bir siteden sipariş edilebilinir çok bir şey tutucağınıda sanmam bir kol ve kablo altı üstü..  yerinin olmaması doğaldır kapalıdır yeri onu zaten kolu kabloyu verdiğinizde açarlar..

arkadaşın astrayada 3 servis olmaz dedi sonra bir servise götürdük adamlar yapdı sadece silecek kolu cc olanla değişdi o kadar birde makineye op com a bağladılar ordan beyinden cc yi açdılar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Eylül 21, 2011, 13:11:59 »
(Cruise Control Main Switch 84632.34011 ,Cruise Control Main Switch baglantı kablosu 84633.64010)  burdaki parça kodu ise servis getirtir.E bay da cruisecontrol kolu çok pahalı  değil.bulabilirsiniz.
Versoda sag tarafta abes beynının ve   cam silecek suyununun  oldugu tarafta bir hazne var içi yeşilimsi gibi orası ne haznesi.Fren hidroliği fallan hemen akünün oldugu yerde hava filtresinin üstünde..arac yenı oldugu için cahilim kusura bakmayın
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 209000
  • Model Yılı: '04
  • 34 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Eylül 21, 2011, 20:02:23 »

bence hidrolik direksiyon yağıdır...
2004 VERSO ELEGANT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Eylül 21, 2011, 20:21:21 »
sizde de orda var herhalde bunyamın bey.Hidrolik direksiyon  yagı varmı ki direksiyon elektrikli önceki corolla da elektrikli direksiyon vardı sadece fren hidroligi haznesi vardı aynı vvt-i motor bunda fazladan o hazneyi gördü m merak ettim.Yer  cam sileceginin önunde sag taraftaki siyah kapaklı hazne
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #17 : Eylül 24, 2011, 22:44:02 »
sonunda buldum arkadaslar,aydın parmaksızlar toyota plaza cruise controlu orjınal parcalarla takıyor.ücret olarak 600 tl dediler,pazarlıkla 400 e cekebılırsem(malıyetı işçilik haric 200 tutar anca) taktırmayı dusunuyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ekim 06, 2011, 15:13:54 »
sonunda buldum arkadaslar,aydın parmaksızlar toyota plaza cruise controlu orjınal parcalarla takıyor.ücret olarak 600 tl dediler,pazarlıkla 400 e cekebılırsem(malıyetı işçilik haric 200 tutar anca) taktırmayı dusunuyorum.

Barış bey varmı bir gelişme .600 çok fiyat kanatimce de.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 33000
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ekim 06, 2011, 20:25:24 »
Evet bu konu hakkında bende bilgi sahibi olmak isterim hatta benim için sorarsanız eğer sevinirim bizim 2011 versolarada takılabiliyormu.
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.