Gönderen Konu: Corolla 1,33 LPG  (Okunma sayısı 1409 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
Corolla 1,33 LPG
« : Eylül 13, 2011, 09:05:42 »
15 gün önce Antalya bakırcılar'dan corolla 1.3 aldım, yakıt olarak ölçtüm 28 kuruş yakıyor. Bu yeni araç olmasına rağmen herkesi şaşırttı ve 5000 km den sonra dahada düşer. Çok iyi herşeyden memnunum araç güzel fakat benzinin aşırı derecede pahalı olması sebebiyle ekonomik olarak zorlanmaktayım.

Tüp konusunda ne yapacağıma karar veremedim, şöyle ki servis tüp aracın garanti dışında kalmasına sebep değildir, tüp takıldı diye araç garantiden çıkmaz diyor, ancak tüpten kaynaklanan arızalar garanti kapsamı dışındadır diyorlar. Toyota müşteri memnuniyeti açısından süper ama genel benliğimize yerleşen şu cevap geliyor ilk akla, yani her arıza actığında tüp le bağdaşlaşırmı?

Tüp aracın motorunu bitiriyor diyorlar doğrumu? taktırmalımıyım? taktırırsam hangi marka taktırmalıyım hyundai, honda, opel taktırıp veriyor garanti dışında kalmıyor.

Toyota Club Türkiye

Corolla 1,33 LPG
« : Eylül 13, 2011, 09:05:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Opel astroloji 1.6 CDTİ
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: Corolla 1,33 LPG
« Yanıtla #1 : Eylül 17, 2011, 16:42:28 »
merhaba, bendede 1.3 auris var 2011 model,bende lpg için bayiye sorduğumda sizin aldığınız cevabı aldım ve bana OVML markasını önerdiler..bende kararsızım taktırıptaktırmamakta,yakıtı çok iyi lakin bnzin çok pahalı..şöyle diyim bir depo benzinle 890 km yol yaptım,ve km 13000 e yaklaştı,çok yol yaptığım için lpg düşünmek zorundayım..eğer lpg konusunda bilgi edinirseniz paylaşın lütfen teşekkürler allah kaza bela vermesin ...