0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anormal ama alan alıyo burda istediğimiz kadar çok para diyelim bir sürü alan insan var Bide bunlara anormal diyeceğimize 2002-2003 model bmw ve mercedeslerin 200 bin ve yukarı kmlerde ki 2. el lerin 45-50 den başlamasına anormal demeliyiz.
Yani o kadar pahalı yakıtı ucuz ucuz araçlara koymayı düşünmüyoruz herhalde arkadaşlar, çok ayıp çok.
Valla bizim 1.000 liralık Anadola litresi 4.44 den benzin almak ağrıma gidiyo
bugün vw ' nin sitesine göz attım ve şok geçirdim bizim corolla'ya pahalı derken JETTA 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG Highline 68.500,00 tl yazısını görünce şok oldum.. sizce de c sınıfı bi araca bu fiyatlar anormal değil mi??
kimse cebindeki parayla almıyor da ondan bu kadar rahat bu paraları veriyorlar...çek krediyi gitsin, ne ala memleket...
Mahmut bey sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum ama , 2 el araçla usta usta gezip masraf yapmaktansa 0 km almak daha akıllıca... Bu aracım şimdiye kadar 10 yada 12 aracım... Bu ve bundan önceki aracımda sadece yağını değiştiriyorum... Devam arıza imiş yok yolda kalırım korkusu olmadan arac kullanıyorum...Diğer araçlarımda artık 2 haftda bir şurdan ses geldi, burda şuvar bi baktırıyımdan artık bıktım...0 km alıp sorunsuz olsun diye özellikle toyota aldım... Şu ana kadar da beni mahçup etmedi ...