Gönderen Konu: 2007 MODEL VERSO 1.6 COMFORT ( 7 KİŞİLİK) LPG TAVSİYELERİNİZ?  (Okunma sayısı 1706 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Doğuştan Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
Merhabalar 2007 model 82000. km deki verso aracıma Ankara' da LPG taktırmaya karar verdim. Marka olarak 2 marka arasında kaldım...OMWL ve Zavolli acaba hangisi daha az sorunsuzdur? Ayrıca aracım LPG de ne kadar tüketir? bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum... Saygılar...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 209000
  • Model Yılı: '04
  • 34 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Merhabalar 2007 model 82000. km deki verso aracıma Ankara' da LPG taktırmaya karar verdim. Marka olarak 2 marka arasında kaldım...OMWL ve Zavolli acaba hangisi daha az sorunsuzdur? Ayrıca aracım LPG de ne kadar tüketir? bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum... Saygılar...
2004 verso ya geçen yıl lpg taktırdım depoyu alttan yedek lastik yerine taktılar. depo 32.5 lt lpg alıyor.landi renzo markası. ş.i.:1lt lpg ile 9.5-10km  ş.d.:1lt lpg ile 12.4 km yol yapıyorum (normal şarlar altında )(hız 90km-klima kapalı) yol bilgisayarına çok güvenmiyorum ama ş.d. en son 100km de 6.2lt ye düştü...
2004 VERSO ELEGANT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
omvl ve zavolli arasında kalmazdım ben açıkcası.önceki hb aracımda cok araştırmıştım.ve sonujnda brc takmıştım.
Brc takmamın nedeni yaygın servis agı ve kalitesi idi.Ama ozaman gönlüm tartariniden yanaydı..Neyse 15 gün önce 2006 verso elegant aldım 39 bin km de üserinde landi renzo var.40 lt lpg alıyor stepne yerine takılmış muhafazasıda mevcut.Ancak  iki araçta  iki farklı lpg kitini kullanma şansım oldu.BRc enjektörleri sesli çalışıyor derdim ama landi renzo daha fazla araç içerisen elbette ses gelmiyor ama dışında enjektör cıtırtıları var..
60-70 bin liralık bir araba olsaydı kesinlikle prins valve care sistemli lpg kiti derdim..ancak 35 civarı araçlara 3-3.5 bin liraya lpg kiti takmak çokta mantıklı değil.bunun yerine 1.sırada tartarini(lpg servisi brc ye göre çok yaygın değil enjektörleri brc ve landi renzodan daha sessiz) 2.sırada BRC 3 Sırada:LAndi renzo (yaygın servis agı yok ama enejktörleride bosch marka) derdim.Daha sonra zavolli atker diye giderdim.omvl zavolli 1.250-1.500 tl arasındadır.Dedigim lpg kitleride 1.500-1.750 civarında dır.300-500 bakmayın kafanız rahat uzun yıllar sorunsuz binecekseniz ustanızda iyiyse 3 kit i gönül rahatlıgıylşa takın
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Dostum LPG yi taktırdın mı? Ne taktırdın Öğrenebilir miyim?