omvl ve zavolli arasında kalmazdım ben açıkcası.önceki hb aracımda cok araştırmıştım.ve sonujnda brc takmıştım.
Brc takmamın nedeni yaygın servis agı ve kalitesi idi.Ama ozaman gönlüm tartariniden yanaydı..Neyse 15 gün önce 2006 verso elegant aldım 39 bin km de üserinde landi renzo var.40 lt lpg alıyor stepne yerine takılmış muhafazasıda mevcut.Ancak iki araçta iki farklı lpg kitini kullanma şansım oldu.BRc enjektörleri sesli çalışıyor derdim ama landi renzo daha fazla araç içerisen elbette ses gelmiyor ama dışında enjektör cıtırtıları var..
60-70 bin liralık bir araba olsaydı kesinlikle prins valve care sistemli lpg kiti derdim..ancak 35 civarı araçlara 3-3.5 bin liraya lpg kiti takmak çokta mantıklı değil.bunun yerine 1.sırada tartarini(lpg servisi brc ye göre çok yaygın değil enjektörleri brc ve landi renzodan daha sessiz) 2.sırada BRC 3 Sırada:LAndi renzo (yaygın servis agı yok ama enejktörleride bosch marka) derdim.Daha sonra zavolli atker diye giderdim.omvl zavolli 1.250-1.500 tl arasındadır.Dedigim lpg kitleride 1.500-1.750 civarında dır.300-500 bakmayın kafanız rahat uzun yıllar sorunsuz binecekseniz ustanızda iyiyse 3 kit i gönül rahatlıgıylşa takın