0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhabalar,aracımızın 10.000 bakımı geldi.Yağını kendim götürmek istiyorum.Castrol magnatec 10w40 dizel.Bu yağı tavsiye edermisiniz?Bir de yağı fiyattan düşersek ne kadar tutar?Teşekkürler.
Mustafa bende yarın gidiyorum bakıma tavsiyem mobil1 0w40 new life ful senteetik veya castrol edge 5w40 ful sentetik yağ alıp gitmen ben mobil1 i bulamadığım için castrol edge 5w40 ful sentetik yağ aldım aklında bulunsun yağı kendin alırsan 4+1 lt al çünkü motorun yağ kapesitesş 4.3 lt.Fiyat konusunda servisler 10w40 yağa 80 tl gibi bir rakam alıyor ben castrol 4+1 lt yağı 90 tl ye aldım yağ filtresi 20 tl civarında bide işçilik tapa pulu cam suyu gibi servisin fiyatı şişirmek için kullandığı malzemeler var ben 10000 bakımına gitmeden önce cam suyunu doldurmuştum ne hikmetse servise gidene kadar boşalmıştı çünkü faturaya cam suyu ilave edilmişti .
Sağol Mahmut abi,bende kararımı değiştirdim Edge almak istiyorum.1lt bulabılırmıyım 4+1 demiştinde.Su ilave ederim abi araba eve gelince.
sanayide yağlar 4 ve 1 litrelik kutularda satılıyor..1 lıtrelıkler bıraz daha pahalı ama ...