Gönderen Konu: hangi kasko ?  (Okunma sayısı 1573 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '03
  • 33 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
hangi kasko ?
« : Eylül 10, 2011, 23:11:47 »
merhaba arkadaslar aracıma kasko yaptırmayı düsünüyorum... biraz arastırdım  sizin görüslerinizi de almak istedim yorumlarınızı bekliyorum...
2003 CoRoLLa TeRRa 1.6 VVT-İ

Toyota Club Türkiye

hangi kasko ?
« : Eylül 10, 2011, 23:11:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: hangi kasko ?
« Yanıtla #1 : Eylül 10, 2011, 23:37:14 »
en uygunu ak sigortanın toyota kaskosudur. temmuz ayında fiyatı diğer kaskoların altında idi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • ÖNCE EMNİYET...
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #2 : Eylül 10, 2011, 23:43:17 »
Toyota altın kasko. Hem fiyatı avantajlı hem de yıl içinde bir kez hasarsızlığı bozmadan yetkili serviste ön cam, far veya arka stop değişimi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 11, 2011, 09:08:16 »
ben hiç tereddütsüz toyota kasko derim ister bayilerden yaptır ister aksigorta üzerinden bişey farketmiyor her ikiside toyota sigorta olmuş oluyor.
en büyük 2 avantajını paylaşmak isterim
1-  0 otomobil bir yılı dolmadan perte çıkarsa yerine yine 0 araç veriyor
2-  orjinal yedek parça garantisi veriyor.

benim aracın ön camı dğiştiğinde dumankayay gittim ve orjinal ön camla değiştiridiler ve sigortamda bozulmadı.başka sigorta olsaydı yetkili serviste değişmek istediğimde hem sigotam bozulmuş olurdu hemde önce parasını vereceğim sonra sigortadan alacağım gibi durumlar söz konusu olabalirdi....tabi diğer sigortalara göre daha pahalı olduğunuda unutmamak gerekir. geçen sene 1400 tl civarında veridim bu sene 1100 tl civarında ödüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla 1.33 Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 11, 2011, 22:48:23 »
Ben Anadolu Sigortadan yaptırdım nerdeyse yılı dolacak. 1.33 comfort 2011, 2010 6 ekimde kasko yapıldı her ne kadar eski fiesta üzerinden gecsede kasko buna 740 TL ye hem full kasko hemde 2 mini kaza hakkım vardı,fiestadan gecince 1 e indi ve de hasarsızlık indiriminide etkilemiyor. Kesin bu demiyorum ama bir araştır.

Gerçi benim fiyatıma Askeri personel indirimide eklenince %35 fark oluyor ama yinede bence sor soruştur 2 hak veren full kasko en ucuz kimdeyse ona git. Sonuçta hepsi allah göstermesin bir kaza olunca paranı veriyor. Önemli olan aynı şartlarda en ucuzu.
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Eylül 13, 2011, 15:49:58 »
merhaba arkadaslar aracıma kasko yaptırmayı düsünüyorum... biraz arastırdım  sizin görüslerinizi de almak istedim yorumlarınızı bekliyorum...

ziraat sigortadan da fiyat almayı unutmayın. iyi bir pazarlıkla full ve uygun fiyata bir kasko yaptırmış olursunuz..
2006 corolla D4D