0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
günaydın arkadaşlar!aracımı 20 000km bakımına götüreceğim Kayseri Aksoy 370-380 tl arası fiyat verdi.Aracım 1,33 benzinli.Sormak istediğim yağını ben mi alayım?hangı marka yag kullanmalıyım?toyotanın kullandıgı yag cok mu kalıtesız?
aracı teslim aldım.motor koruma dahil 20 000 bakımı 305 liraya mal oldu.Rotuşları özenerek yapmamışlar sadece rotüş boyası sürüp geçiştirmişler.yalnız motor koruma çok güzel olmuş,motor yeni gibi.
Hayırlı olsun. Bu rötuş olayını kendim yapacağım anlaşıldı.
Serkan abi zor bir işi yok ben kendim yapıyorum önce çizik veya taş izi olan yeri maskeleme bandı ile cevreliyoruz sonra boyayı ince bir fırça ile fırça yoksa pamuklu kulak çubugu ile sürüyoruz ve bandı çıkarıyoruz eğer çizik çok derinse aynı işlemi 1 gün sonra gene tekrarlıyoruz .
bu servisler kafasına göre fiyat veriyor anlaşılan 20000 bakımını osmaniye özdemirde yaptırdım 390 liraya bugün 30000 bakımı için adana mıçıya gittim sadece randevuyu daha erkene verdiler diye adamlar 225 lira aldı şok oldum ben 500 falan bekliyordum peki dedim 20000 bakımı ne kadar dediler 200 lira bakım yaptırmadan yakın servisleri arayıp fiyat almak gerekiyormuş yeni öğrendim.