Gönderen Konu: Toyota Avensis 2005 1.6 comfort far ampulu ,cam modulu ,ayna kapatma  (Okunma sayısı 4889 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Merhaba Arkadaslar 1 ay once 2005 model avensis 1.6  comfort aldım
ve aracımda kucuk degisiklikler yapmak istiyorum bunlar 3 ana baslık altında topladım
1 far ampulleri : Ben beyaz yani sarı normal far degil bembeyaz ve mercekli farların icinde hos duracak bir ampul istiyorum kendi yaptıgım arastırmada osram silverstar begeniliyordu sizin onerileriniz nedir deneyen yapan varmı
2 Bilindigi uzere aracın kapı kitleme tusuna (elinizdeki anahtarlı kumandadan) bastıgınızda kapılar kitleniyor ama kucuk cam kaldırma modulleri sayesinde acık olan camlar da kapatılabiliyor uzuldugum tarafı vw bunyesindeki araclarda bu yazılımla hallolurken biz 2005 modelde bile module ihtiyac duyuyoruz bunu yapan yada deneyen varmı zararı olurmu cunku bence buyuk kolaylık aracdan inerken cam kapamak zorunda kalmayacagız
3 sonuncusu ise arkadaslar avensisde aracın icindeki tus ile kapanan aynaları da bu cam modullerinin 2 li versiyon ları ile kapamak mumkun olurmu acaba bunu yapan veya deneyen varmı simdi diyeceksinizki adı ustunde cam modulu :) ama belkide bu modul bu isede yarıyor olabilir yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum acil olarak heves etmişken yapiyim istiyorum saygılar selamlar

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ..
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
osram ampulları ısık akısı olarak orjinali fazla gecemiyorlar philipsi öneririm size beyaz ve daha yüksek akı yanısıra hemde daha uzun ömre sahipler. philips bu konuda her zaman daha iyi ev florosan ampullernde bile aynı watta ampullerde philips daha iyi.
cam kaldırma corollaiçin ben bayağı bir arastıdım genelde piyasada çin malları mevcut bunlarada garanti veremiyolar kapandıktan sonra 10 sn zorlama yapıyormuş cam kaldırma motoruna, en sonunda alman malı bir modul bulduk buda en ufak güç görünce otomatik duruyor motoru koruyor orjinal gibi, desi  alarm takıyordu bu modulu tümcamlar için işçilik ve modul 100 ytl istedi.çin mallarını 40-60  arasıtakıyorlar. ayrıca toyotanın orjinal alarm frması olan cenmax firmasına mail atarak konuyu danıştım alarm modulunun uygun olduğunu herhangi bir sorun yaratmayacağını veayrıca alarma takılacak yerin şemasını mailime attılar.
taktırırsanız modulun mutlaka chin malı olamamasına dikkat edin. kapıları kitleyince camları ön arka ayrı ayrı kapatacak sekilde ayarlattırın ve korumalı olanı tercih edin yani kapanış anında elinizi cama koyarsanız durduranlardan olmalı. burdakı tüm elektirkçileri gezdim ve bu bilgilere ulaştım. dediğiniz gibi vw lere modul takılmadan oluyor.
Mükemmel Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
ilginize cok tesekkur ederim saygılar