arkadaşlar; korktuğum başıma geldi
daha öncedende anlatmıştım 97 corolla xei arabamı koyduğum garajda kocaman kocaman fareler var diye hatta bişey olurmu diye sormuştum
korktuğum başıma geldi:(
2 gün önce memlekete giderken kaloriferin havalandırmasını maviye getirip içerisini biraz havalandırayım dedim. açtıüımda birden içerisi toz duman yapraklar felan havada uçuşuyor. kaloriferden toorrrr diye bi ses hemen kaloriferi kapattım. birden içeriye torpido gözünün alt kısmından fare sesleri gelmeye başladı
ölsünler diye bir daha kaloriferi açtım yine aynı torrr sesi. kızdığım için kapatmadım
tabii bu arada hava sirkülasyon kolunuda o panikle açmışım. birden o fare sesi içeride.... çoluk çoçuk feryat figanfarenin bi denesi gazi olmuş motor pervanesi kafayı koparmış neyse kasabada bi elektrikçeiye götürdüm arabaı mecburen oradas kompresörle biraz hava tuttu motoru çıkardı içerisi yaprak fare kuyruğu kuş tüyü vs. dolu sonra kanalları da kompresörle temizledi.
şimdi sormak istediğim her ne kadar fare veya herhangi bi şey kalmadı desede elektrikçi eğer fare kalıntısı varsa koku yapar nasıl tamizleriz bunu
bi ikinci sorum yawws bu havalandırma deliğni bi adan tel örgüyle kapatmış internetten araştırdığım kadarıyla bizde öyle bişey yapsak bi işe yararmı?
bide bu havalandırma deliğini başlangıcı nerede yani bu farecşkler nereden girmiş oraya
yardımlarının için şimdiden teşekkürler.sağolun varolun
iyiki varsın toyota club