Gönderen Konu: rc heli veya rc uçak alıp hobi yapmak istiyorum bilgi verirseniz sevinirim  (Okunma sayısı 2088 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
merhaba abilerim ben daha önce hiç rc uçak heli sürmedim rc arabam var  tam rc değil ama rc işte

hobi olarak rc helikopter veya rc uçak sürmek istiyorum ama dışarda sürülebilen tiplerden maddiyatımda heliler için 100 tl  uçaklar için 150 tl ile sınırladım. arkadaşlar bana nasıl bir alet önerebilirsiniz.  mesut abi birde bir  şey sormak istiyorum sana heli veya uçak toplasam ne kadar tutar 150 tl yi geçmemek şartıyla.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
merhaba abilerim ben daha önce hiç rc uçak heli sürmedim rc arabam var  tam rc değil ama rc işte

hobi olarak rc helikopter veya rc uçak sürmek istiyorum ama dışarda sürülebilen tiplerden maddiyatımda heliler için 100 tl  uçaklar için 150 tl ile sınırladım. arkadaşlar bana nasıl bir alet önerebilirsiniz.  mesut abi birde bir  şey sormak istiyorum sana heli veya uçak toplasam ne kadar tutar 150 tl yi geçmemek şartıyla.

toplamaktan ziyade heli ile başlamak istiyorsan 4 kanal olmalı ilki.. kırım yaşadığında çok maliyetli olmaması için.. alışana kadar öyle kullanacan.. sonra 6 kanala geçersin.. ilk olarak her yerde lama v4 ü önerirler.. ayrıca rc heli teknik vs gibi sitelerden bilgi almalısın.. ilgi alaka meselesi  ;)

T-Rex 450 Pro Hard 3D
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
teşekkür ederim emrah abi mesut abiiiii buralardaysan sen ne önerirsin bana
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...