Gönderen Konu: Verso için Ses Sistemi Önerisi  (Okunma sayısı 1190 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
Verso için Ses Sistemi Önerisi
« : Eylül 08, 2011, 20:53:52 »
Merhabalar ,

Buna benzer bir konuyu Verso/Yaris bölümünde de açmıştım fakat pek ilgilenen olmadı açıkçası. Versoma JBL ses sistemi kurmak istiyorum fakat orjinallliğini bozmadan yani eski hoparlörlerin yerine gizlenerek.Bunun için servislere sordum çünkü Toyota'nın hali hazırda JBL için kiti var.Ama sorun şu ki servis çok pahalı ve bir o kadar da deneyimsiz.Hiç biri bu güne kadar bunun montajını yapmamış.Bu yüzden ben de oto müzik tesisatçılarından  fiyat aldım ki beni fiyatlar çok memnun etti. Servisler işçilik dahil 1954 TL dedi.Diğer tesisatçılar da 950-1100 tl arası fiyat verdi ki ikisinin de konfigürasyonu aynı.Sizce Jbl in hangi konfigürasyonunu almalıyım. Aracım dedğim gibi Verso. Şu an üstünde 2 tweeter 4 tane de hoparlor var.Ben 2 tweeter 4 mid 1 subwoofer bir de anfi taktırmak istiyorum ama 4 tane mid varken sub woofer a da gerek var mı onu sorayım size.Şimdiden çok teşekkür ederim. ( Bu arada İstanbul'da yaşıyorum. Bana anadolu yakası ağırlıklı olmak üzere iyi bir tesisatçi önerirseniz çok sevinirim.)

Toyota Club Türkiye

Verso için Ses Sistemi Önerisi
« : Eylül 08, 2011, 20:53:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: Verso için Ses Sistemi Önerisi
« Yanıtla #1 : Eylül 10, 2011, 08:53:40 »
Yardım ederseniz gerçekten mutlu olurum.........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 10, 2011, 09:47:03 »
benim pek bi bilgim yok ama araba verso mu corolla verso mu onu bi belirtirseniz bende düşünüyorum araştırırım biraz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2012, 20:57:25 »
Naptınız, taktırdınız mı yoksa? Sonucu paylaşır mısınız? Ben de aracımdaki ses kalitesini biraz iyileştirmeyi istiyorum.
Bence 4mid-tiz takımı takılırsa sub'a kesin ihtiyac olur, çünkü bas sesleri gelmez, sadece orta ve tiz sesler gelir ki bu da her müziğe uymaz.
05 էօկօէﻪ  νεгรօ