0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araç resimdekine göre güzel ama sen toyota da ekspertize sok mustafa bey 40.000 tl ye almaya çalış adam niye satıyor ki onu anlamadım birde tüp taktırman gerekiyor çünkü tüketim değerleri şehir dışı 9,3 şehir içi 11,9
Desteksiz atmasak Şehir içi belki bir ihtimal ama çok zor bizim kışın bile 8.5-9.0 civarıydı onu geçtim 9.3 şehir dışı nasıl oluyor aklın hayalin alıyor mu 3.0lık araç mı kullanıyorsun ? kullanıma göre değişir ama 90-100 sabit gidilirse 5.0 yakalanabiliyor
ercüment sahibinden.com dan teknik özelliklere gir görürsün
merhabalar,aynı aracın manueli bende var.1,5 ay önce takas ile aldım.dual klima yok. sadece dijital klima var. (yani klima şoför ve yolcu için ayrı ayrı sıcaklık değeri vermiyor)lpg olarak benim aracımda landirenzo mevcut. rolantide enjektör sesi dışında bir şikayetim yok.
bu comfort ekstralar full otomatik versiyon. bazılarında koltuk ısıtma bile var. sanırım rus versiyonu ama stok fazlalığından tr ye de gelmiş. dual klima bazı modellerinde gördüm. hatta satan comfort fiyatına elegance diyordu. gerçi her özelliğide yok yani.
yakıt konusunda sanırım şu an kullandığımız 2011 auris comfort extra ile aynı yakar. oda 124 buda. benim tahminim şehirlerarası tüplü 17-18 krş yakacak. benzinle ne yaktığı çok mühim değil
Yeni kasaların hepsi 132ps değil mi? Benimmi yanlışım var.
corollanın hiç bir modelinde dual klima ve 132 velvamatic motor yok.