Gönderen Konu: tct li 2003-2008 corolla sahiplari kurtulduk :D  (Okunma sayısı 2595 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
tct li 2003-2008 corolla sahiplari kurtulduk :D
« : Eylül 07, 2011, 23:04:00 »
artık o teybin arkasına takılan 200 dolarlık aux çıkış aparatına o fiyatı verme gereği kalmadı.. ben 35 dolara buldum :D.... ama güvenemedim.. bu sizce güvenilir bir alet midir ?? alsam o büyük taşınabilir harddisk görünümlü aux ve usb çıkışı olan alet kadar iş yapar mı sizce ??? çok bişe istemiyom yaa bi aux çıkışı :(((((( !!!

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/STEREO-RADIO-RCA-AUX-INPUT-ADAPTER-WIRED-FM-MODULATOR-/390320627678?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3ACorolla&hash=item5ae0ec1fde#ht_2133wt_729
94' reno broadway :)

Toyota Club Türkiye

tct li 2003-2008 corolla sahiplari kurtulduk :D
« : Eylül 07, 2011, 23:04:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Ynt: tct li 2003-2008 corolla sahiplari kurtulduk :D
« Yanıtla #1 : Eylül 07, 2011, 23:08:28 »
Tamam işte bu.
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Eylül 07, 2011, 23:10:06 »
Tamam işte bu.

alsak mı ki acaba.. ürün yeterli gelir mi ses kalitesi açısından şüpheye düştüm ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 07, 2011, 23:49:51 »
İletişim kablolu herhangi bir sıkıntı olmaz.
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 07, 2011, 23:53:49 »
Forumda biri yapmıştı ipod çıkışı buda düşünülebilir .Bu paraça uyumsuz çıkmış uyumlusunu bulup almak lazım :)  http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=33823.0
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Eylül 08, 2011, 00:40:02 »
Forumda biri yapmıştı ipod çıkışı buda düşünülebilir .Bu paraça uyumsuz çıkmış uyumlusunu bulup almak lazım :)  http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=33823.0

ipod değilde doğrudan stereo çıkış almamız lazım hocam.. ama bişe dikkatimi çekti ve satıcıya soru soracam.. sözlükten çevirip :D.. eziyet oluyor ama ne yapalım artık ing yok :D.. bu cihazın araca bağlanan kablonun resmi yok... göndermeyecek mi acaba ???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 08, 2011, 09:30:59 »
ipod değilde doğrudan stereo çıkış almamız lazım hocam.. ama bişe dikkatimi çekti ve satıcıya soru soracam.. sözlükten çevirip :D.. eziyet oluyor ama ne yapalım artık ing yok :D.. bu cihazın araca bağlanan kablonun resmi yok... göndermeyecek mi acaba ???

Hevesinizi kırmak istemem ama, bu cihaz bahsettiğiniz xcarlink  isimli cihazla  aynı şey  değil.

1- Xcarlinkde aux input, usb  ve sd kart girişleri vardı bildiğim kadarıyla. Bu cihazda sadece aux girişi  var.
2- Xcarlinkde ses teyp anfisine cd gibi direk ulaşıyordu (teyp bu cihazı cdchanger olarak görüyordu) haliyle kalite yüksek. Bu cihaz fm transmetterin kablolu  hali. Ekstra bir özellik yok, sadece büyük şehirlerde frekans sıkıntısı çekmezsiniz. Yani ses teybe anten yoluyla radyo dalgası olarak gelecek. Onun için fazladan kabloları yok. Cihaza gücü bağlayacaksınız araç antenini bu cihaza, cihazın anten kablosu şeklindeki çıkışını da teybinizin anten girişine takacaksınız. Ses kalitesi açısından fm modülatörden farkı olmayacak.

Ana ünitenize uygun olarak  aşağıdaki cd changer to aux input tarzı bir  kablo ile aux input yaparsanız  kaliteli ses alabilirsiniz.

http://www.ebay.com/itm/BLAUPUNKT-3-5MM-MP3-PLAYER-AUX-CD-CHANGER-INPUT-CORD-/260741338701?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3cb565164d
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 08, 2011, 15:47:30 »
alsak mı ki acaba.. ürün yeterli gelir mi ses kalitesi açısından şüpheye düştüm ??
Kolayı var Emrah,
Sen al dene, sorunsuz çıkarsa herkes alır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Eylül 08, 2011, 23:08:54 »
Hevesinizi kırmak istemem ama, bu cihaz bahsettiğiniz xcarlink  isimli cihazla  aynı şey  değil.

1- Xcarlinkde aux input, usb  ve sd kart girişleri vardı bildiğim kadarıyla. Bu cihazda sadece aux girişi  var.
2- Xcarlinkde ses teyp anfisine cd gibi direk ulaşıyordu (teyp bu cihazı cdchanger olarak görüyordu) haliyle kalite yüksek. Bu cihaz fm transmetterin kablolu  hali. Ekstra bir özellik yok, sadece büyük şehirlerde frekans sıkıntısı çekmezsiniz. Yani ses teybe anten yoluyla radyo dalgası olarak gelecek. Onun için fazladan kabloları yok. Cihaza gücü bağlayacaksınız araç antenini bu cihaza, cihazın anten kablosu şeklindeki çıkışını da teybinizin anten girişine takacaksınız. Ses kalitesi açısından fm modülatörden farkı olmayacak.

Ana ünitenize uygun olarak  aşağıdaki cd changer to aux input tarzı bir  kablo ile aux input yaparsanız  kaliteli ses alabilirsiniz.

http://www.ebay.com/itm/BLAUPUNKT-3-5MM-MP3-PLAYER-AUX-CD-CHANGER-INPUT-CORD-/260741338701?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3cb565164d

osman abi söylediğin tarz bi alet olduğu resimde görünüyor.. transmitter tarzı çalışması can sıkıcı ama ses bozukluğunun olmaması alma düşüncesini doğurmuştu ama satıcı mesajıma bile cevap vermiyor. güvenemedim... bu linkini verdiğin kablonun corollaya uygun olanı var mı diye araştırdım kpss derdim ola ola ama bişe çıkmadı.. sanırım corolla için yok.. ben sadece aux çıkışı istiyorum.. usb vs ye gerek yok.. oda corolla için yok sanırım.. neyse hışırtısı ile transmittere kaldık :((

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Eylül 08, 2011, 23:09:33 »
Kolayı var Emrah,
Sen al dene, sorunsuz çıkarsa herkes alır

kemal amca satıcı mesajıma cevap verse inan alacaktım bunu.. transmitter gibi bişe de olsa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 134 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Eylül 09, 2011, 08:44:11 »
osman abi söylediğin tarz bi alet olduğu resimde görünüyor.. transmitter tarzı çalışması can sıkıcı ama ses bozukluğunun olmaması alma düşüncesini doğurmuştu ama satıcı mesajıma bile cevap vermiyor. güvenemedim... bu linkini verdiğin kablonun corollaya uygun olanı var mı diye araştırdım kpss derdim ola ola ama bişe çıkmadı.. sanırım corolla için yok.. ben sadece aux çıkışı istiyorum.. usb vs ye gerek yok.. oda corolla için yok sanırım.. neyse hışırtısı ile transmittere kaldık :((

Emrah,
Bu cihaz üniversal bir  cihaz, her araca uygulanabilir. Almayı düşünüyorsan "corolla için uygun değil" diye bir  yaklaşım yok. Standart araç anten soketi  olan her müzik ünitesine  uygulanabilecek bir  cihaz. Ses kaliten de  dediğim gibi telsiz mikrofonları  düşün, camilerde, okullarda işte mantık onun aynısı. Aux girişinden girdiğin ses dalgalarını  radyonun FM bandından dinleyeceksin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Eylül 09, 2011, 21:39:44 »
Emrah,
Bu cihaz üniversal bir  cihaz, her araca uygulanabilir. Almayı düşünüyorsan "corolla için uygun değil" diye bir  yaklaşım yok. Standart araç anten soketi  olan her müzik ünitesine  uygulanabilecek bir  cihaz. Ses kaliten de  dediğim gibi telsiz mikrofonları  düşün, camilerde, okullarda işte mantık onun aynısı. Aux girişinden girdiğin ses dalgalarını  radyonun FM bandından dinleyeceksin.
4

osman abi senin gönderdiğin linkteki kablo için söylemiştim ben corollaya uygunu var mı diye de buda mı transmitter mantığı ile çalışıyor ki.. benim gönderdiğim öyleydi sanırım aşağıda senin gönderdiğin var.. buda mı universal

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 134 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Eylül 10, 2011, 11:03:17 »
4

osman abi senin gönderdiğin linkteki kablo için söylemiştim ben corollaya uygunu var mı diye de buda mı transmitter mantığı ile çalışıyor ki.. benim gönderdiğim öyleydi sanırım aşağıda senin gönderdiğin var.. buda mı universal

Hayır bunlar fm transmetter mantığıyla çalışmıyor, bildiğimiz standart aux mantığıyla çalışıyor. Yani işin özü; cihaz bu cd changer girişine takılan bu bu kabloyu cd olarak görüyor ve senin mp3 player tarzı portable müzik çalarını cd diye çalıyor.

Birde kendine güveniyorsan şöyle bir  olay  var : http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=37067.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Eylül 11, 2011, 21:50:57 »
Hayır bunlar fm transmetter mantığıyla çalışmıyor, bildiğimiz standart aux mantığıyla çalışıyor. Yani işin özü; cihaz bu cd changer girişine takılan bu bu kabloyu cd olarak görüyor ve senin mp3 player tarzı portable müzik çalarını cd diye çalıyor.

Birde kendine güveniyorsan şöyle bir  olay  var : http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=37067.0

osman abi sağolasın yaa.. bende tam bu olayı arıyordum.. sakatlık çıkmadan yapabilirim umarım:D