0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya yeni kasa Ford Focus III alayım mı derken, Türkiye Ford Forum sayfasını ziyaret ettim..Hiç kimse Ford Focusun bu kasasından memnun değil... Yakıtı uygun ancak , aracın içeri aldığı sesten , bagajdan ve bazı fonksyonların olmamasından v.b. konulardanişikayetçiler. Ancak bizim şikayetleri hatırlayınca acaba toyotaya acımasızca mı davranıyoruz diyorum ...Avensisim seni daha çok ama çok seviyorum...Bu konforu bi daha başka araçta bulamam......
toyoa ortalama bir kasayı 5 yıda bir değişiyor.değişmeden 2-3 sene öncede makyaj diye fiyatını artırıp satıyor..Yeni kasa avensis 2009 yılında çıktı..muhtemelende ilhan beyin dediği gibi 2014 yılında Kasa değişikligi yapacak.Makyaj lama süreside modelin satısına göre değişiyor.Corolla larada 2-3 sene arasında makyajlıyorlar.Ama ilhan bey bu makyajlı model türkiyeye gelmeyecek diyen satış elemanı sadece kendini kandırır...Bu resimlerde makyajlanmış herzamanki gibi ön panjur far arka stoplar.İç taraftada makyaj yapınca bir direksiyon simidiyle oynuyorlar gögüs gene aynı kalıyor kasa değişene kadar
Müşteri hizmetlerine e mail ile sordum ve hafta sonu , ankara toyota bayilerine de gittim...Onlar makyajlı kasanın Türkiyeye geleceğini ancak sınırlı sayıda olacak diyorlar.. Yıllık dizel avensis satışlarının 5 adeti geçmediğini söylüyorlar zaten...Bakalım bekleyip göreceğiz..Gelecek emali burdan paylaşırım...
En çok şu anahtar değişiyor diye seviniyorum...
En çok şu anahtar değişiyor diye seviniyorum... Japonların sayesinde delinmeyen cebim kalmadı.