0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya avensis te zaten anahtarsız giriş var neden böyle yapmışlar ki
Anahtarsız giriş Auriste de var bildiğim kadarı ile corollada da var. Ama anahtar hepsinde var
Ve karşınızda Yeni Makyajlı Kasa Avensis'in İlk Videosu ....Araç Mükemmel olmuş... Ençok Açılır Tavan Artık Yeni Avensiste de varrrr....şu anki wagon versiyondada vardı zaten açılır cam tavan bu bir değişiklik olmamış. iki far bir ön ızgara içerisi bire bir aynı.
valla bu yaz içinde yeni avensis alsaydım gerçekten çok üzülürdüm. 2012 modeller büyük olasılıkla böyle gelecekmiş. makyajlı kasa gerçekten güzel olmuş. ön göstergelerdede beyaza dönülmüş bence turuncudan daha şık ve zarif durmuş
Opel İnsignia alan doktor arkadaşlar çok mutsuz. Parçası çok pahalı ve belki inanmazsınız 100 km de 13-14 lt. ye yaklaşıyor tüketimi... Sadece daha ucuz ve opel sağlamdır diye aldılar , ben Toyota avensisi alırken dalga geçiyorlardı şimdi benim araç 5-6 lt yakıyor sorunsuz.. Onlar ooof anam ooof diyorlar.. İnsignia çok yakıyor ve avensise göre daha dar ... 2 elde pek rağbet yok. Ucuz etin yahnisi o kadar oluyor işte. Tabiki bu benim izlenimlerim ve kendi şahsi fikrim.... Belki katılmayan da bulunabilr ...
Toyota Avensis Dizelin Beygir gücü az diyen arkadaşlara müjde;"" Toyotanın Avrupa pazarında önemli modellerinden birisi olan Avensis te çok fazla değişiklik yapılmasa da ufak detaylar sayesinde daha cesur bir görünüme kavuşmuş. İnceltilen farlar, yenilenen ön alt ızgara ilk olarak gözümüze çarpıyor.Yeni Avensiste mevcut 1.8 litrelik 145 beygir gücündeki benzinli motor seçeneği kalacakken buna ek olarak iki dizel seçeneği eklenecek. Bu dizel motorlar 2.0 litrelik 125 ve 148 beygir gücünde iki alternatif ile satışa sunulacak.""Kaynak..http://www.traraba.com/2011/2012-toyota-avensis/
avensıs yada insignia suanki aracım auris sattıktan sonraki almayı ıstedıgım araçlar... benzınlı alacaksam 1.6 avensıs ,dizel alacaksan ( o kadar param olursa 80 90 arası) 2.0 160 hp 350 nm insignia...ayrıca dedıklerinizde haklisınız motor ömrü korumak ıcın 126 hp sınırlamıslardır ama fıat 1.6 120 hp (multıjetler saglamlıgı kanıtlanmıs 500 bın rahat yapıyolar taksılere bakmak yeter) ,bmw 2.0 dizel 184 hp yanı bu teknik bilgilere baktıkca toyotada saglam ama bıraz daha güçlü motor yapabilir diye düşünüyorum...firmalar kullanıcın ıstedıgı dogrultuda motor üretmeye calısıyırken toyota benm dizel motorum bu ister al ister alma gibi bir davranıs ıcınde bana göre....