0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan bey üzerinize alınmayın ama yollarda ki diğer bir sorunda cok yavaş gitmek.Yavaş gidilecek yer,birden fazla serit'in olduğu yerlerde ama en sag şeritte olmak kaydıyla güvenli olabilir.Yoksa yavaş gitmek hem o araç için hemde diğer araçlar için hem tehlike hemde sorun teşkil eder.Yasal hızımın 88 km/h olduğu yerlerde sırf yavaş gitmek istiyor diye iki ayrı aracı ben ve bir cok araç 20 km mesafe gittiğimizi hatırlıyorum.Rampada 30-40 ton yukuyle bir kamyon eğer bir otomobil solluyorsa Buda bir trafik sorunudur.
Navigasyon cihazına uyarak gittim.Bazen 90 bazen 110.Hız limitlerine göre.Yoksa kağlumbağa gibi gitmedim.
ben eğitimimi Gürcistanda aldım. son sene trafikte öyle bir yaptırım uyguluyolardı ki şaştım kaldım kamyon şöförleri, otobüs şöförleri bile emniyet kemeri takıyolardı. Bu görüntüyü Türkiyede hiç görmedim şimdiye kadar(örnek olarak olsa bile)
Keşan Tekirdağ arası gerçekten çok kötü.Özellikle Malkara,Keşan arası o kadar berbat ki.Sol tekerleğim şerit dışında öyle az sarsıntı ve aracı bozuk yoldan kurtarabiliyorum.Yapılan yamalar yama değil sanırsınız tüksek.O derece yani....
kemal abi ona lafım yok bak, farklı bir asfalt var sanki orda tık ses gelmiyor arabadan ama yollar ciddi anlamda güzel değil abi, ordan oraya aktarıp duruyorlar ve kaliteli olduğunu düşünmüyorum 3 senede yama yapılıyor yollara bence normal değil sanki göz doldurmak için yapıyorlar gibime geliyor . ve abi yaşına saygım sonsuz eminim gidersin gözün kaplı ama tecrübendden kaynaklı bu .ilk defa o yola gelen birini düşünsene .
özcan abi ben arabada sorun aramaya başladım duble yolda başım şişti resmen sesten, sürekli tırrrrttt die bi ses yamalardan kaynaklı ilk benziklikte durup lastik basınçlarını kontrol ettim hatta
bi kere radara da girdim abi o yolda doblo y la hız sınırı 80 miş 118 girdim 270 lira ceza ödedim hala aklımda kamyonetmiş doblo
aynen abi o doblo neler açtı başıma doblo vip abi 1.9 jti gidiyor abi araba esp falan her şey var arabadan farkı yok malum sis farıda var silivri girşindede sis farlarından ceza yemiştim