Gönderen Konu: araç yokuşta yerinden kalkmadı...  (Okunma sayısı 21757 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
Ynt: araç yokuşta yerinden kalkmadı...
« Yanıtla #20 : Eylül 09, 2011, 14:30:57 »
:))))))) bende geçen gün dik bir yokuştan çıkıyordum öndeki araç durunca otomotik olarak bende durdum kalkmaya çalışsamda gitmedi araba :))))))))) bende geri geri indim :)))))))))))))))

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 09, 2011, 14:30:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Eğri cetvelden düzgün çizgi çıkmaz
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 10, 2011, 01:01:23 »
mmt lerdeki bu sorunlar diğer triptonik araçlarda da oluyor mu yoksa mmtye has bir şey mi.aracım 2011 auris tam otomatik hiç böyle problemler yaşamıyorum. araç alırken dizel mi benzinli mi diye karar vermeye çalışırken tabi ben otomatik vites de ısrar etmiyorum ama hanım ne yaptıksa süremedi manueli neyse otomatikte karar kıldık dizel mi benzinli mi derken servisteki arkadaşla tanıdık vasıtası falan önceden görüşmüştük. dizelde mmt şanzıman kullanılıyor sen tam otomatik benzinliyi tercih et yada manuel dizeli, mmt şanzımanı boşver. sıkıntılı bi şanzıman olduğunu garanti kapsamında bir çok aracın şanzumanın sürekli değiştirildini falan söyleyince mmt'tan vazgeçmiştim. coralla auris dizel mmt  50 bin liralık araçlar neden hala sıkıntı çıkartan mmt şanzımanı kullanıyorlar anlamadım.benzinliyi ne güzel tam otomatiğe çevirmişler.
Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 10, 2011, 04:20:10 »
sorun mmt ve diğer benzeri manuel tiptronik şanzumanların sanki tam otomatik olup aynı zamanda manuel de kullanılabilen bir şanzıman gibi pazarlanması ile başladı. bu beklenti doğrultusunda, mmt kullanım detaylarına pek de önem vermeyen büyük bir son kullanıcı kesimi haklı olarak hayal kırıklığına uğradı.
Toyota Corolla 2010 D-4D Elegant MMT Siyah & Bej