0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam sorması ayıp, dwg mi çalışıyorsun telefonda
Arkadaşlar, Gün geçtikçe Nokia markasından uzaklaşıyorum. Hele bu Symbian, tam bir yüz karası oldu.2 yıldır kullandığım E71 beni iyice çıldırtmaya başladı.FW 510.21.0091. Nokia Messaging bir türlü hotmail iletileri almıyor. Yazılımı kaldırdım yükledim, yine olmuyor. Yahoo alıyor2. Nerdeyse her görüşme sonunda, cihaz 8-10sn süreliğine donuyor.3. Kafasına göre, bazen, SİM KARTI TAKIN yazısı ile cihaz kilitleniyor. Pil çıkar tak yapmadan olmuyor.4. 1 yıl kadar "sygic" navigasyon kullandım, birden "unexpected error" yazısı verdi. format da atsam düzelmedi.5. Youtube Mobile Aplication 2.4.10 versiyonu, klibin ilk 10-15 saniyesini alıyor, sonrasında donuyor.6. Bazen ekran bembeyaz donup kalıyor. pil çıkar tak yapmadan düzelmiyor.Var mı bu sorunlara yorumlarınız?
ben aynı cihazdan eşime aldım,şu anda kullanıyor kullandığı süre içerisinde anladığım şu ki,1 yıl sorunsuzluk ömrü var 1 yıldan sonra teklemeler başladı,fazla uzatmayayım yukarıda yazmış oldugunuz sorunların aynısı ! ben cok aşırı olmasada biraz sık telefon değiştiren birisiyim,birçok marka geçti elimden,hepsinde insanı deli edecek sorunlar vardı,teknik olarak yani !ne zaman ki iphone kullanmaya başladım telefon değiştirme hastalığı bitti 3gs kullandım,istemeyerekte olsa mecburiyetten sattımşimdi ilk cıkan iphone 2g kullanıyorum mis gibi vala
6500s diyorum 3 saat uğraştık telefoncuda ( telefoncu Hüseyin abi ile baya arkadaş gibi olduk) telefonun kasasını değiştirdik. filmden dolayı üstteki tuşlar çalışmadı çıkarttık ısı uyguladık tekrar topladık telefonu çalıştı. açtık, hersey normalken mikrofonun gittiğini fark ettik. tekrar açtık telefonu ve 2 tane orjinal mikrofon taktık yine çalışmadı. daha sonra çıkma mikrofon bulduk hurdalardan onu taktık çalıştı. yeniden topladık telefonu ve film tekrar çalışmadı. en son yarına bırakalım dedik. yarın akşam tekrar gitcem inşallah çözeriz. ha bu arada telefonu 0 almıştık. 1 kere ekran filmi, 1 kere de ekranı garanti kapsamında değişmişti.. Nokia gerçekten biliyo bu işi
dediklerinin altına imzamı atarım. anlar bu işlerden