0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sat kurtul
Arkadaşlar, Gün geçtikçe Nokia markasından uzaklaşıyorum. Hele bu Symbian, tam bir yüz karası oldu.2 yıldır kullandığım E71 beni iyice çıldırtmaya başladı.FW 510.21.0091. Nokia Messaging bir türlü hotmail iletileri almıyor. Yazılımı kaldırdım yükledim, yine olmuyor. Yahoo alıyor2. Nerdeyse her görüşme sonunda, cihaz 8-10sn süreliğine donuyor.3. Kafasına göre, bazen, SİM KARTI TAKIN yazısı ile cihaz kilitleniyor. Pil çıkar tak yapmadan olmuyor.4. 1 yıl kadar "sygic" navigasyon kullandım, birden "unexpected error" yazısı verdi. format da atsam düzelmedi.5. Youtube Mobile Aplication 2.4.10 versiyonu, klibin ilk 10-15 saniyesini alıyor, sonrasında donuyor.6. Bazen ekran bembeyaz donup kalıyor. pil çıkar tak yapmadan düzelmiyor.Var mı bu sorunlara yorumlarınız?
Artırk devir Android devri. Android işletim sistemli herhangi bir telefon tavsiyemdir. Tek sıkıntısı kendini çok kurcalattırıyor şarjı az gidiyor.
android +1 win mobile falan yalan. şarj konusuda doğrudur
Nokia tarih oldu bence samsung kullandigi teknoloji ile nokiayi gecti. Tabiii iphone tek gecerim en eskisi bile hepsinden guzel.
N8'den sonra bir ay kadar da iphone 4 kullandım. Sonuç yine aynı: telefon idae. Düzeltilemeyen bazı arızaları var. Ben telefonu bilgisayarın karşısında olmadığım zamanlarda özellikle epostaları kontrol etmek, teknik çizimler üzerine çalışmak gibi fonksiyonlar için kullanıyorum. HTC (androit) kullanmaya başlayalı yaklaşık 4 ay oldu, henüz hiçbir şikayetim yok; sadece pil sorunu. ertesi gün sorun yaşamak istemiyorsam, hergün şarj etmem gerekiyor