0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aşırı hızlı kazalarda motor kulaklarından yere eğilmesi lazım. Kopmaması gerekiyor, ama bu aracın şaseşi muhtemelen ayrılmış ve kulakları koparmış o yüzden motorda araçtan ayrılmış. Ama şu bir gerçek ki Pejoların yapısı gerçekten zayıf. Piyasada perte çıkmış ancak trafikte dolaşan çok pejo var. Hurdacılar bile pejoya bakmıyor bile. Aynı değerdeki araçlardan birine 1.000 TL kasko bedeli çıkıyorsa pejoya 1.200 1.300 çıkıyor bunun sebebi araçların çabuk dağıldığını bilen kasko şirketlerinin pejo ya kasko yapmak istememesi. Allahtan yaralı kurtulmuşlar. Onlarada büyük geçmiş olsun.
Aslında şu noktayıda gözden kaçırmamak gerek bence, bu tarz araçları kullananlar genelde aşırılara kaçabilen sürücüler olaibliyor, bu da hem araçların sağlığına, hem de kasko primlerine yansıyor. 205-106-206 ları unutmamak gerek. Harbi nereye gitti onlar.
Oktay bosver Peugeot'yu.Her acıdan uzak dur bu markadan.
Siz çürük Pejo görmemişsiniz. Bende 1992 model siyah Peugeot 205 1.9 GTI vardı. 880 kg, 130 hp+ modifiye, 3 cm yere yapıştırmıştım pinpon topu gibi olduydu. Önde tek silecek yapmıştım Bi egzoz yaptırmıştım, kışın sıcak diye mahallenin kedileri giriyordu içine düşünün o derece Ben böyle pis giden ve tehlikeli bir araba bilmem :islik:Şu anda eritmişlerdir muhtemelen bir haddehanede
abi bende istekli değilim de çok da alternatif yok o fiyatlara. bakalım kısmet artık. alırsak da kask, koruyucu yanmaz elbise falan giyip gireriz içine