Gönderen Konu: park sensörü  (Okunma sayısı 2073 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
park sensörü
« : Eylül 03, 2011, 18:40:38 »
Merhaba aurismde park sensörü mevcut değil servisin taktıgı sensörler direk yol bilsayarına mı bağlanıyor yoksa diğerleri gibi exra bir ekran ve seslimi oluyor eğer böyle ise yakın dönemde taktıran varmı tavsiyeleriz neler http://www.hepsiburada.com/Liste/cyclone-konusandijital-metrajli-4-lu-park-sensoru-341169/ProductDetails.aspx?productId=otm341169&categoryId=20024957#Gorseller bu linktekini buldum bende ekran kullanmadan sadece sesle uyarı(50cm kaldı 40cm kaldı) şeklinde kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl.

Toyota Club Türkiye

park sensörü
« : Eylül 03, 2011, 18:40:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Eğri cetvelden düzgün çizgi çıkmaz
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: park sensörü
« Yanıtla #1 : Eylül 04, 2011, 00:16:47 »
gayet güzel park sensörü.benim araca servis hediye olarak takmıştı sadece sesli olanı yaklaştıkça ses artıyor o bile yeterli oluyor sizin bulduğunuz gayet güzel. geri geri gelirken nasılsa öter diyosun :)
Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 04, 2011, 12:49:51 »
Ben kedim taktım sahibinden.comdan 42 tl ye aldım uygulaması çok basit  çokda memnun kalırsınız sensörleride araç rengine boyadım  benim taktığım sensör şu http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=36659.new#new
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 04, 2011, 15:25:30 »
14 yıllık şoför olmama ve eski aracımı aynı süredir de kullanmama rağmen versoya geçince park konusunda sıkıntı yaşadım. Malum biraz büyükçe ve arka park sensörü gerçekten yardımcı... Mutlaka al yada servise taktır. Servis takarsa en azında sorun halinde muhatap bulursun siz takmıştınız diye. Ancak çok dikkatki yanaşacaksın çünkü hızlı hareket edersen park sensörü kalan mesafeyi aynı hızda algılayıp ekrana yansıtamayabilir. Banada bayiim hediye etmişti. Toyota herhalde ucuzluktan bolca aldı da dağıttı sanki... :D
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • tabiki toyota
  • Araç: Yaris
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 06, 2011, 22:30:38 »
şerit şeklinde tampona içten yapışan park sensörleri çıkmış onlarıda bi araştırın isterseniz. tamponu delmeden orjinalliği bazmadan işiniz hallolur
herkese uyan bir toyota modeli vardır.
diğer markalar alternatiftir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Ne mutlu Türküm diyene
    • TurkSpace
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 4580
  • Model Yılı: '15
  • 52 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 17, 2015, 21:40:27 »
Arkadaşlar park sensörü taktırmayı düşünüyorum fakat konsolda orda burda ekran olmasını istemiyorum.Sesli yada ikazlı olanalar mevcut piyasada fakat şöyle birşey olabilirmi?

sensörleri taktırsak dokunmatik ekrana görüntüyü verebilirmiyiz..Ben dün aksesuarcı arkadaşıma gittim sordum kendisi bana bunu yaparız dedi ama beğine girmemiz lazım dedi fakat aracımın garantili olması nedeniyle bunu önermedi .

bir ara formda bir yerde okumuştum bunun için bir çalışma olduğunu yeni bir güncelleme yapılarak ekrana verilebileceği ile ilgili bu güncelleme ne aşamadadır acaba???

birde olduğunu var sayarsak diyorumki arkada zaten geri görüş kamerası var  sensör ekrana verilmesi durumunda nasıl  birşey ortaya çıkacak

saygılar..
En iyi nasihat,İyi örnek olmaktır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 17, 2015, 21:56:58 »
Arkadaşlar park sensörü taktırmayı düşünüyorum fakat konsolda orda burda ekran olmasını istemiyorum.Sesli yada ikazlı olanalar mevcut piyasada fakat şöyle birşey olabilirmi?

sensörleri taktırsak dokunmatik ekrana görüntüyü verebilirmiyiz..Ben dün aksesuarcı arkadaşıma gittim sordum kendisi bana bunu yaparız dedi ama beğine girmemiz lazım dedi fakat aracımın garantili olması nedeniyle bunu önermedi .

bir ara formda bir yerde okumuştum bunun için bir çalışma olduğunu yeni bir güncelleme yapılarak ekrana verilebileceği ile ilgili bu güncelleme ne aşamadadır acaba???

birde olduğunu var sayarsak diyorumki arkada zaten geri görüş kamerası var  sensör ekrana verilmesi durumunda nasıl  birşey ortaya çıkacak

saygılar..

Ekranınız varsa geri görüş kamerası vardır. Görüntü varsa ek olarak da mesafeyi gösteren bir göstergeye ihtiyaç olmayacağını düşünüyorum. Sesin ikazı ve kamera görüşüyle yeterlidir diye düşünüyorum. Geri görüş mesafe göstergesiyle ekranınızın orijinalliğini bozmayın derim.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 17, 2015, 22:10:44 »
saygılar..

Beyine girmek ve müdahalede bulunmak bu kadar kolaymıymış  :islik: :islik: :islik:

Geri görüş kameranız var ise vede sadece buzzerı olan (yani diiit diiit sesi çıkaran) park sensörleri taktıktan sonra gerisi çokta önemli değil.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 17, 2015, 22:43:47 »
Park sensöründe mutlaka santimetreyi ölçerek gösteren modelden taktırmak lazım.Serviste taktırmıştım süper bir şey.Fakat dostlar bir uyarı yapayım.Bu sensörler iyi ama çok güvenmemek lazım.Arkada yüksek cisim varsa işe yaramıyorlar.2 kez başıma geldi.Birinde traktör römorku vardı park vaziyet.Nasıl olsa sensör var diye güvendim.Römorka yaslandım.Hanım dışardaydı şaştı kaldı.Allah korudu hasar yok.Diğerinde berberlerin havlu kurutma demirine tıklattım.Aynadan baktım sallanıyor.Sıfır hasar.Bir daha yüksek cisimlerde sensöre güvenmem.