0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
en iyisi türk erkegi tabikii
Bence hepsi çok iyi yaa..Ama tabii türk erkeği malumunuz yani bizler biraz farklı bakarız olaylara..Teşekkürler paylaşım için...
Hazım Şahin.... Piliç çevirmemi haşlamamı? Hande Bayram.... geçmesi için mutlaka bir sebebi vardır ama kurallara uymuş mu?Murat Küden.... gerekirse üyeliğini iptal ederiz....Nagihan Uyanık.... bırakın pilici naaparsa yapsın ben de geçen de ordan geçmiştim.....Alper Sınav.... piliç web tabanlı mı?Ercüment Enes... karşıya geçmiş madem niye Eskişehir'e gelmemiş?Hakkı Saygılı.... Karşıya geçmek kolaydır orda yürümeye devam etmek zordur ciğerim....Mesut Akın..... saygısızca geçtiyse çok pis kavga ederim....
DURUM : Bir piliç, bir yolda karşıdan karsıya geçer. SORU: Piliç karşıdan karşıya niçin geçer? YANITLAR: RENE DESCARTES: Yolun öbür tarafına geçmek için. EFLATUN: İyiliği için. Gerçek, öteki taraftadır. ARISTOTELES Karşıdan karşıya geçmek pilicin doğasıdır. KARL MARX Tarihsel olarak kaçınılmazdı. MARTIN LUTHER KING JR. Tüm piliçlerin nedenini açıklamak zorunda kalmadan özgürce karşıdan karşıya geçtikleri bir dünya düşlüyorum. SIGMUND FREUD Pilicin karsidan karsiya geçmesiyle ilgilenmeniz, sizde güçlü bir cinsel güvensizlik duygusunu ele vermektedir. CHARLES DE GAULLE Piliç belki yolun karsisina geçti, ama otoyolun karsisina henüz geçmedi. EINSTEIN Pilicin yolun karsisina geçmesi ya da yolun pilicin ayakları altında yer değiştirmesi, tümüyle sizin gösterdiginiz referansa bağlıdır. BILL CLINTON Anayasa üzerine yemin ederim ki bu piliçle aramda hiçbir şey geçmemiştir. GEORGE W. BUSH Pilicin bu yolda BM kararlarına rağmen cezalandırılmadan karşıdan karsiya geçmesi, demokrasiye, özgürlüğe ve adalete kafa tutmaktır. Bu durum,yolu bizim çoktan bombalamış olmamız gerektiğini göstermektedir. SÜLEYMAN DEMIREL Piliç geçmisse geçmis, geçmemişse geçmemiştir. KEMAL KILIÇDAROĞLU Yolu karşıdan karşıya geçen piliç de bizimdir,geçmek istemeyen de... R. TAYYİP ERDOĞAN Piliç karşıdan karşıya geçemez. 5-10 bin gencimiz buna engel olur... ABDULLAH GÜL Hayır, bana böyle bir bilgi verilmedi ama karşıdan karsiya geçtiyse hükümet gereğini yapar. A.NECDET SEZER Karşıya geçtiği nokta kamusal alansa, başörtülü geçemez. TÜRK ERKEĞİ Piliç sarışın mı? Esmer mi?