0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Buyrun.Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah MAŞALLAH.Valla tek tek yazdım.
vay yeğenim canını yirim ben onun kardeşim cihaz nasıl Ayla beğendi mi?
oktay bebek mesajın içinde çok sağol demeseydin haberimiz olmazdı...
abi ne demek inşallah hep böyle güzel haberler veririz birbirimize
Mesut abi süper bir fotoğraf .Allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın inş
mesutcuğum allah analı babalı büyütsün, sivasdayken telefon çekmeme sorununa karşı oktay mesaj atmıştı... seni aradım ama cevap alamadım, yoğundun sanırım... neysetekrar tebrik ederim, modifiye baba )))
Teşekkür ederim Ramazan.teşekkür ederim Muhammet abi , muhtemelen ya bişey almaya gttim teli evde yada arabada unuttum yada bebeğin yanındaydım açamadım.
Bırçet cihaz 10 numara çok beyendik tekrar teşekkür ederiz kardeşim ya her ikinizede bekliyoruz oturmaya
herkeze teşekkür ederim , ama birde sitem edicem bu foruma, bu foruma çok emek harcadım kendimce, corolla ile ilgili birgünde 15 20 özel mesaj aldığımda oldu, konu açıp insanları aydınlattığımda oldu , arabamdaki donanımları ekleri görüp bunlar için yardım isteyenlerde oldu ancak görüyorumki yönetimde dahil ( ki yönetim kadrsundan biri olarak bunada çok üzülüyorum ) yardım ettiğim yada muhabbet ettiğim birçok insan ne aradı nede konuma bir yorum yaptı , yorum yapanda yapmayanda sağolsun arkadaşlar.kızım ve ben,