0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah ömür versin mehlika hanımada
herkeze iyi dilekleri için çok teşekkür ederim arkadaşlar hala hastanedeyiz.
Arkadaşlar müjdemi isterim Sabırsızlıkla beklediğimiz an bu sabah geldi. Mesut Akın kardeşimin bebeği bu sabah saat 10.30 civarında dünyaya geldi. Annemiz de bebek de sağlıklı maşallah. Memlekette olduğum için henüz bende göremedim. Allah analı babalı büyütsün, vatana hayırlı evlat olsun inşallah. HOŞGELDİN BEREN BEBEK
allah analı babalı büyütsün inşallah. bu arada gebze de oturuyor ve eskişehir'lisiniz galiba.bende 20 yaşına kadar gebzedeydim. ve eskişehirliyim.yaklaşık 12 yıldır da muğladayım. buraya üniversite okumaya geldim. sonrada burda kaldım .evlendik işlendik buralardayız artık.gebzede biz köşklüçeşmede oturuyorduk.
bende face de gördüm biraz önce acayip bi duygu yarın gidip ziyaret edicem inşallah evet İlhan Bey bende 4 yıldır gebzedeyim iş nedeniyle geldim. tatlıkuyuda oturuyorum
Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah MaşallahMaşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah MaşallahMaşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah MaşallahMaşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah MAŞALLAH... Nazar değmesin inşallah.
Ctrl+C Ctrl+V yaparak yazdıysanız kabul edemiyoruz malesef