Gönderen Konu: Sıfır aldım Corolla, geldi bana 100 küsür kmde  (Okunma sayısı 1789 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Sıfır aldım Corolla, geldi bana 100 küsür kmde
« : Nisan 22, 2008, 23:30:41 »
selam  sizinle basima gelen cok ilginc bi olayi baylasmak istiyorum ilgincte degil dupeduz kandirmaca 2008mart ta sifir corolla comfort bi arac satin aldim kesan kaleden 1996 tan beri surekli toyota kullanir ve ayni servisten yararlanirim bu gune kadar hic sorun yasamadim taki bu olay basima gelinceye kadar ordan bu ununcu sifir arac alisimdir neyse raci aldiktan sonra yetkili satici nahit aldigimiz araci malkaraya kadar evimize teslim etti bizde iylik yaptigini sandik ona guvendik inandik sifir araci ilk gun marsina ona basmasina izin verdik ve insanlara inanmakla guvenmekle ne kadar buyuk hata yaptigimi sonradan anladim taki aracin 4 gun sonra plakalari cikincaya kadar daha once 144 km yol yurumus oldugunu fark ettim ben sifir satin almistim ikinci eldem alsaydim bi o kadar parada cebimde kalirdi bu konuyu ust duzeye toyota sikayete kadar tasidim onlarda onlarla satici elaman nahitle irtibata gectiler ama bi sonuc yok kendim bizzat kaleye giderek nahitle irtibata gectim ve karsilikli gorustum ve bana verdigi cevap nedir araca plaka takilmis simdi o parayi ben cebimdenmi vereyim alt tarfi 144km yurumus cokmu dedi araci degistirmeyi ve parami almayi denedim ama olmadi hollandaya donmek zorunda oldugum icin bu konuyu mahkemeye tasimak isterdim buyrun kim hakli bir kucak para verin ve basimiza gelene bakin herkezin dikkatine araclarin km lerini cok iyi kontrol edin parayi verdikten sonra hersey icin cok gec sayin ali osman kale bu gibi adamlar sizin sirketinize yarar degil zarar saglar boyle buyuk bi toyota markasini nahit gibi arkadslarin ne hakki varmi sorabilirmiyim size ben su an o aractan sogudum birdaha toyotami almak kulagima kupe olsun wv den sasmam sirf boyle insanlarin yuzunden insanlar sorunsuz ve memnun kaldiklari urunlerdende boyle sogutuluyor ve uzaklastiriliyor nahit ben bu kazigi unutamam yaza tatile gelince ali osman kale ile bizzat paylasmak istiyorum saygilarr

Toyota Club Türkiye

Sıfır aldım Corolla, geldi bana 100 küsür kmde
« : Nisan 22, 2008, 23:30:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: sikayet
« Yanıtla #1 : Nisan 22, 2008, 23:37:54 »
"Sıfır" araçların kapınızın önündeki otoparka ilk gelene kadar 100-150 km yapması normaldir. Sonuçta fabrikadan çıkıyorlar, gemiye, tırlara yükleniyorlar, üretici, satıcı firmaların garajlarına çekiliyorlar, yerleri değiştiriliyor vs vs...

KM sayacı ile oynayıp sıfır gösterseydi, ve dolayısıyla dolandırıcılık yapsaydı daha mı iyi olurdu?

Bu arada ilk mesajınızı lütfen tanışma amaçlı açın, ve imla kurallarına dikkat edin, bu yazınızı sonuna kadar okumak oldukça güç.

Ayrıca "sıfır km aracınızı kaç kilometrede aldınız" gibi bir konu olacaktı, lütfen arayıp inceleyin
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: sikayet
« Yanıtla #2 : Nisan 23, 2008, 18:41:13 »
olay kişisel bence toyota'ya mal edemezsiniz bu olayı! aynı durum bir başka markada da başınıza gelebilirdi. sonuçta bu duruma sebep olan bir adam var ortada, sorumlu toyota değil. Biz de 0 km araç aldık adamlar(Ankara Toyan Plaza) aracın daha önce yaptığı 4 km için bi dünya açıklamada bulundular, özür de dilediler. İş yaptığınız yerle alakalı bir durum bu.