0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim hoşuma gitti. güle güle kullanın. fiyat ne kadar?
sesi nasıl acaba ayrıca sadece son susturucu mu değişti ?
Güle güle kullanın hoş olmuşda arabaya jant lazım mm
Hayırlı olsun Çok sesli ottolar ben sebringi tercih ederim
Sesini merak ettim kafa ütülüyor mu ?
teşekkürler.. tercih meselesi diyelim ama sebringinde fiyatları ortada onuda dikkate alalım
Çok fazla rahatsız edici uğuldayıcı bir ses var mı sadece susturucuyla ? Onu diodum kardeşim
Ben sevmiyorum bu kadar büyük egzos tercih meselesi tabii Güle Güle kullan kardeşim, Hayırlı olsun
hayırlı olsun
Ömer kardeş egzoz güzel çokta hoşuma gitti ama E12 de kat iptali yapacağım demişsin E12 de performans düşüşüne sebep olur ve kat öncesi birde sonrası sensör varmış bu araçlarda bir ara bende 2005 corollanın söktürecktim böle bir yanıt almıştım... Jant lazım bu araca
vala kardeşim performans düşüşü olarak hiç öle birşey duymadım ama yaptırmadan önce işin ehlini bilenlere gene bir danışırız tabiki:) sensör olayını demişsin evet kat iptali yapıldıktan sonra bizim araçta arıza ışığı yanıyormuş bunu biliyorum ama fazla önemsemiyorum alt tarafı bir ışık yansın varsın janta geçersekde idarelik diyelim şimdilik
Sensör için aparatlar var sensörü boru üstüne tekrar takabiliyorsunuz diyebiliyorum..
Eski kaslarda efsanelerde aksiydi durum 5hp gibi bir güç artışı sağlıyordu ama bizim araçlarda düşürüyormuş forumda muhabbeti geçmişti ama işin ehli biri forumdan elbet ele aracaktır konuya...La mesele sensörü takmakta değil girişle çıkış arasında salınım farkı olmayınca yakıyor ışığı direk
Ama şöyle birşeyde düşündüm kanka İkinci sensörün önüne küçük bir metal parça kaynaklatıldığı anda ona gelicek basınç azalacağından yükseltme ihtimali var sadece bir düşünce