0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kesinlikle doğru, ayrıca Oguz İNCE 'ye de katılıyorum. Aracınız düz vites olduğu için 6. viteste 90 ı yememiş ama 5 de aynısını denerseniz sorun çıkmaz. Veya 6. viteste 120 km de falan deneyin. Düz vites aracın CC nün sağlıklı çalışması için aracın devrinin ve hızının yüksek olması gerekli. Yokuş yukarı vites küçültme istemeyeceği bir hız gibi. CC yi Şöyle çalıştırılır. . Aracı uygun hıza getirin, CC yi On - Off düğmesinden açın ( Gösterge panelinde ikazı çıkar ) ve sabit gitmek istediğiniz hızda iken aşağı set edin, hız sabitlenir. Hızı arttırnak için Res yönüne ( Bir tıklama yaklaşık 1.8 km kadar hızı arttırır. ) azaltmak için Set yönüne ( yine bir tıklama 1.8 km kadar hızı düşürür ) dokunun. CC devrede iken Set ( - ) veya Res ( + ) durumda tutarsanız hızı devamlı arttırır veya düşürür. Debriyaja veya frene basarsanız devre dışı kalır ancak kapanmaz, gaza basıp hızı artırırsanız gazdan çekince eski konuma gelir. Frene basıp hızı düşürdünüz ( Mesela Şehir içinden geçerken ) tekrar Res ederseniz eski ayarına tekrar geri döner. Tamamen kapatmak için Off düğmesine basın.Önemli uyarıdır: Asla Şehir merkezlerinde kalabalık trafikte kullanmayın hatta denemeyin. Çok dikkat gerektiren bir durum!!!
2006 verso elegant manuel var cc bende uzun yolda denedim adil abinin dediğinin aynısı kolun üzerindeki on düğmesine basınca ekranda cruise yazıyor hamgi hızdaysan kolu aşagı çekince sabitliyor..Adil abi çok dogru yazmıs...Dik bir yokuşa geldiginde devir düşerse motor zorlanmaya başlarsa devreden kendiiginden cıkıyor..GÜzel birşey ama yokluguda çokda önemli değil.AYrıca mitsubishi asx de devreden cıksa bile geri motor topladıgı zaman yeıden devreye giriyordu..[/qTuncay bey sonradanmı taktırdınız cc yi?
2006 verso elegant manuel var cc bende uzun yolda denedim adil abinin dediğinin aynısı kolun üzerindeki on düğmesine basınca ekranda cruise yazıyor hamgi hızdaysan kolu aşagı çekince sabitliyor..Adil abi çok dogru yazmıs...Dik bir yokuşa geldiginde devir düşerse motor zorlanmaya başlarsa devreden kendiiginden cıkıyor..GÜzel birşey ama yokluguda çokda önemli değil.AYrıca mitsubishi asx de devreden cıksa bile geri motor topladıgı zaman yeıden devreye giriyordu..
CC yi otomatik 1,8 versoda görün.
merhaba,verso 2012 elegant kullanıyorum ve cc var ama henüz şehir dışına çıkmadım. o nedenle deneme şansım olmadı ama önceki aracım berlingo'da vardı ve uzun yolda çok işime yarıyordu. versoyu alırken de özellikle bulunmasını istedim. berlingodaki tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki cc konumunda araç o hızı sağlamak için gazı arttırıp azaltıyordu. yokuş çıkarken doğal olarak daha fazla gaz veriyordu. ama sonuçta hızı sabit tutuyordu. sadece yokuş aşağı inerken gazı kestiği halde hızlanmayı durduramıyorsa devreden çıkıyordu. o nedenle manuel ya da otomatik farkı olduğunu sanmıyorum. ilk fırsatta deneyip izlenimlerimi paylaşırım.