0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
verso larda range varmı ne koyuyorsunuz biz e12 d4d euro dizel koyuyuruz
estafurllah abicim range yani cruise range depodaki kalan mazotla yapılacak yolun km olarak göstermesi abicim iyi günler
bizim araç 185 liraya doluyor euro dizel bi depoyla 800-1000 arası yapıyor yalnız senın aracın kaç hp di abi performanslımı sürüyorsun şehiriçi
yani bizim araçta range yok ama depoyu bidefa full etmıştık benzinlikte 0 ladım km yi sonra benzin ikaz lambalarının 2 side yanana kadar 923 km gösterdi 923 te tekrar fulledık anlayacağın 850 rahat maximum 1000 gidior d4d ler
benim derken babamın
amin abicim sanada allah kaza bela vermesin evet resimdeki corolla bizim en iyi kasa derken ben en iyi kasaları ae101 diye biliyorum verso aile için mükemmel bi araç seninki 7 kişilikmi
versonun türkiyede satmama sebebi fiyatı bence çünkü bizim halkımız büyük aile arabalarına 55-60 bin lira vermezler 2.si türk halkı 2.el piyasası olmayan arabayıda almazlar o yüzden versonun rakiplerini tercih ediyolar mesela cmax da fazla yok fiyatı uçuk biraz scenic alıyolar ama ben kesinlikle verso derdim
Merhabalar,Daha 1 hafta oldu arabayı alalı...genel olarak çok memnunum ancak mazot tüketimi-muhtemelen yeni olduğundan-istenilen düzeyde değil.....araba rahat ve keyifli