0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun,zehir ettiler güzelim bayramınızı demekki.ama benim tavsiyem görüntüleri polise verin bunun adı gasp ilgilenirler. sizle beraber hareket edecek bir mağdur daha varsa dallandırılıp budaklandırılabilir. çünkü gittiği yönde başka kameralar incelense kıyafetinden doğrulama yapılabilir. yinede başıma gelmedi ama işyerime bir - iki defa polis kamera görüntülerine bakmak için geldi ( başka olaylar için ) ben seve seve yardım ettim.belki diyorum genede tam emin olamam.tekrar çok geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun Ramazan, maalesef insan silületinde mahluklar aramızda dolaşıyor. Merak etme, onlar aradıklarını sonunda bulurlar.
Ramazan çok geçmiş olsun, sıkma canını. Bu insanları anlamak için (anlamaya çalışmak için) önünde uzuuuun yıllar var. Ben halen anlayamadım, belki sen anlarsın.
Geçmiş olsun. Maalesef etrafta böyle iki ayaklı düşünen hayvanlar çok. Dün de benim arabanın yanına park eden bir hayvan kapısını epeyce açmış ve benim sol arka kapıyı ezmiş. (Arabamı aralıklı park etmeme rağmen). Bu gün epey sektirdim hayvana.